Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, drum liber către Fenerbahce! "E un club uriaș, se bate la trofee!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 12:27

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, drum liber către Fenerbahce! "E un club uriaș, se bate la trofee!"

DPA Images / William Volcov via Hepta

Răzvan Lucescu este dorit insistent de Fenerbahce

Daniel Isăilă i-a fost secund lui Răzvan Lucescu la FC Brașov, în urmă cu mai bine de zece ani. Acum, cei doi sunt adversari în Arabia Saudită. Isăilă o antrenează pe Al Hazem, în timp ce Lucescu stă pe banca lui Al Hilal. Fenerbahce e gată să achite două milioane de euro, atât cât este clauza lui Răzvan, pentru ca acesta să vină în Turcia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"S-a creat o idee fixă la noi. Cum că dacă ai pleca în Arabia ești terminat cu fotbalul. Este total greșit! Fener e un club uriaș, se bate la trofee mereu, este alegerea lui. Depinde și de clauze", a declarat Daniel Isăilă, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Daniel Isăilă: "Nu cred că va lucra cu Mircea Lucescu la Fenerbahce"

Turcii de la Fanatik susțin că Răzvan Lucescu ar putea veni la Fenerbahce împreună cu tatăl său, Mircea Lucescu. O astfel de variantă nu i se pare plauzibilă lui Isăilă. 

"Nu știu dacă s-a gândit el vreodată. Sau nea Mircea să lucreze împreună cu Răzvan. Nu cred că și-ar dori lucrul ăsta. Niciodată să nu spui niciodată, dar să conducă amândoi echipa din punct de vedere tehnic, nu cred. Nu cred că ar accepta nici nea Mircea, nici Răzvan", a spus Isăilă pentru AntenaSport. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și