Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, reacţie vehementă despre situaţia lui Ianis Hagi: "Nu facem decât să îi dăm în cap, să-l distrugem"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 14:47 / Actualizat: 30 mai 2022, 21:47

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, reacţie vehementă despre situaţia lui Ianis Hagi: "Nu facem decât să îi dăm în cap, să-l distrugem"

Profimediaimages

ianis Hagi poate avea probleme în carieră

„Lăsaţi-l şi pe Ianis în pace, el are drumul lui, nu e nici Gică Hagi, nici Gică Popescu, este Ianis cu personalitatea lui, caracterul lui, talentul lui. Are dreptul de a-şi face drumul lui în viaţă nu de a-l compara cu Hagi, cu tatăl lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu trebuie aşteptări mari de la el pentru că nu facem decât să îi dăm în cap, să-l distrugem”, a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ianis Hagi, dorit de Lazio. Rangers cere 12 milioane de euro

Paddy Kenny, fost portar la QPR și Sheffield United în Premier League, nu concepe ca Rangers să nu îl vândă pe Ianis Hagi. Fostul internațional irlandez este de părere că scoţienii trebuie să accepte oferta italienilor, care se învârte în jurul sumei de 12 milioane de euro.

„Cred că vor accepta oferta. Aşa trebuie să gândeşti când ai o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane, asta înseamnă o grămadă de bani. E mai greu să refuzi când vezi asemenea cifre. Ianis nu este un titular incontestabil. Dacă nu este de neînlocuit, ar putea pleca. Ia banii şi foloseşte-i”, a declarat Paddy Kenny pentru Football Insider.

Cotat la 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate, tânărul mijlocaș a bifat în acest sezon 40 de apariții pentru Rangers, în toate competițiile, reușind să înscrie de 7 ori și să ofere 12 pase decisive. Tot în actuala stagiune, Ianis a cucerit titlul în Scoţia cu Rangers, acesta fiind primul din cariera lui Hagi Jr.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și