Închide meniul

EXCLUSIV | S-a aflat secretul lui Marius Șumudică! Promisiunea pe care a făcut-o pe când era jucător: ”De atunci spunea asta!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 12:33

EXCLUSIV | S-a aflat secretul lui Marius Șumudică! Promisiunea pe care a făcut-o pe când era jucător: ”De atunci spunea asta!”

Profimedia

Marius Șumudică este tehnicianul celor de la Rizespor

Conform spuselor lui Rada, nimic din show-ul pe care-l face Șumudică pe la TV nu este întâmplător. Acesta este sigur că mesajele tehnicianului ajung la jucători. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Rada susține că Șumudică spunea încă de când era jucător faptul că va fi un tehnician care va face totul pentru fotbaliștii săi.

Ionuț Rada: ”Șumudică spunea că o să facă totul pentru jucătorii săi”

Șumudică este tipul de antrenor care își cunoaște fiecare jucător. Am fost coleg cu el la FC Național și îmi aduc aminte că spunea de atunci că el când o să ajungă antrenor o să facă totul pentru jucătorii lui, dar va aștepta ca și ei să dea totul pentru el, pe teren. 

Eu cred că toate acele discuții pe care le face el la tv, toate aceste discuții sunt organizate dinainte tocmai pentru a da un semnal. 

Se bagă cu ei la joacă, la distracție, dar când este de muncă, este de muncă. Le dă și libertate, dar îi și responsabilizează. E clar că toate rezultatele pe care le-a făcut acolo le-a făcut pe acest gen de comportament”, a dezvăluit Ionuț Rada pentru AS.ro.

Reclamă

Marius Șumudică a semnat cu Rizespor

Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică e noul antrenor al lui Rizespor! Românul a semnat o înţelegere valabilă pe un an şi jumătate. Chiar dacă ar putea sta pe bancă în meciul de mâine, cu Gaziantep, Şumudică îşi va antrena echipa abia după acest duel.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și