Închide meniul

EXCLUSIV | Telefonul care l-a convins pe Răzvan Marin să plece de la Ajax! ”S-a simțit important”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 7:02

EXCLUSIV | Telefonul care l-a convins pe Răzvan Marin să plece de la Ajax! ”S-a simțit important”

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Răzvan Marin, în tricoul naționalei

Petre Marin, tatăl fotbalistului, a dezvăluit faptul că fiul său a fost convins să plece de la Ajax de un telefon pe care l-a primit de la antrenorul celor de la Cagliari. Acesta susține că Răzvan Marin nu mai era fericit în Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre Marin: ”Antrenorul l-a dorit enorm”

A decis să plece pentru că vrea să joace mai mult. Nu mai era mulţumit acolo, nu mai era fericit. A apărut această oportunitate cu Cagliari şi a decis să plece. A fost alegerea lui. A contat foarte mult şi faptul că antrenorul l-a dorit enorm. 

Cei doi au purtat o discuţie telefonică şi i-a explicat cum ar vrea să joace şi care ar fi rolul lui Răzvan în ceea ce vrea el să joace. 

Atunci, el s-a simţit important, cu atât mai mult cu cât antrenorul i-a spus că el a fost prima achiziţie pe care şi-o doreşte. Răzvan a vrut şi în iarnă să plece, dar cei de la Ajax nu l-au lăsat”, a declarat Petre Marin pentru AntenaSport.

Răzvan Marin a semnat pe 5 ani cu Cagliari

Răzvan Marin a semnat pe 5 ani cu Cagliari. Mutarea s-a făcut în schimbul sumei de 10 milioane de euro, cu obligativitatea ca italienii să plătească banii la finalul sezonului.

Reclamă

Este un transfer definitiv. A semnat pe 5 ani de zile. Cele două cluburi au ajuns la un acord că atunci când se va termina campionatul să plătească suma de transfer. Este foarte bine, în momentul acesta este în cantonemant. 

Încearcă să se adapteze cât mai bine şi să-şi cunoască colegii. În prima etapă va juca împotriva lui Chiricheş", a mai spus Petre Marin. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pe ce perioadă a semnat Răzvan Marin cu Cagliari
  • 24 de ani are tânărul internațional, fiind cotat la 8 milioane de euro
  • Cine l-a convins să semneze cu Cagliari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și