Închide meniul

”Există permanent această amenințare!” Mircea Lucescu, îngrijorat din cauza tensiunilor dintre Rusia și Ucraina. ”Il Luce” se teme de un posibil război și a decis ca Dinamo Kiev să nu revină în țară!

Reclamă

Publicat: 12 februarie 2022, 18:56

”Există permanent această amenințare!” Mircea Lucescu, îngrijorat din cauza tensiunilor dintre Rusia și Ucraina. ”Il Luce” se teme de un posibil război și a decis ca Dinamo Kiev să nu revină în țară!

Mircea Lucescu este antrenorul celor de la Dinamo Kiev

Profimedia

Mircea Lucescu, îngrijorat din cauza tensiunilor dintre Rusia și Ucraina

Mircea Lucescu se teme de un posibil conflict armat între Rusia și Ucraina. Marele antrenor român nu vrea să se gândească la un posibil război și a decis ca jucătorii săi să rămână în Turcia. Ba mai mult, le-a permis acestora să își aducă familiile în Antalya.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cine știe ce se va întâmpla? Nimeni nu știe! Toată lumea așteptă ca lucrurile să meargă înainte. Pasiunea oamenilor pentru fotbal merge înainte. Interesul este foarte mare! Să scăpăm odată pentru totdeauna de această pandemie!

Evident, și de psihoza unui eventual conflict armat. Pentru că există permanent această amenințare. Unii dintre cei care conduc sunt inconștienți. Sper ca oamenii să fie plini de entuziasm indiferent de ceea ce se întâmplă. Mâine va fi o altă zi”, a declarat Mircea Lucescu, citat de gsp.ro.

MAE a ridicat nivelul de alertă pentru Ucraina. Alertă de călătorie în regiunile separatiste și la frontiera cu Rusia

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că a fost ridicat nivelul de alertă pentru Ucraina. MAE a transmis cetățenilor români care vor să călătorească în această țară să renunțe.

De asemenea, MAE recomandă ferm evitarea deplasărilor în Peninsula Crimeea și în zona de est a Ucrainei, respectiv în regiunile Doneţk și Lugansk, precum și în zona de frontieră a Ucrainei cu Rusia și Belarus, reamintind că situația de securitate se menține tensionată și fluidă, potrivit observatornews.ro.

Reclamă

”În contextul evoluțiilor curente legate de situația de securitate din proximitatea Ucrainei și din regiunea Mării Negre, Ministerul Afacerilor Externe recomandă puternic cetățenilor români evitarea oricărei deplasări în Ucraina și manifestarea unei atenții deosebite. De asemenea, MAE sfătuiește cetățenii români, inclusiv reprezentanții mass-media, să fie vigilenți, să evite aglomerările mari de oameni, să se informeze permanent din surse sigure și să-și ajusteze prompt planurile de călătorie, în funcție de situația de securitate din zonă.

De asemenea, MAE recomandă cetățenilor români care se află în Ucraina să manifeste atenție sporită și să respecte reglementările stabilite de autoritățile ucrainene. Totodată, MAE recomandă cetățenilor români aflați pe teritoriul Ucrainei să re-evalueze necesitatea de a rămâne pe teritoriul acestui stat, se arată în comunicatul emis de MAE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și