Închide meniul

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

Alex Ioniță Publicat: 22 mai 2024, 21:18

Reclamă
Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară. Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară

Radu Drăgușin / Profimedia

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în perioada de mercato din vară. Ange Postecoglou și-a făcut deja „lista neagră”, iar jurnalistul sportiv menționat anterior a anunțat totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a încheiat actualul sezon de Premier League pe locul al 5-lea, cu 66 de puncte după cele 38 de partide. Spurs a fost la doar 2 puncte diferență de locul al 4-lea, care a fost ocupat de Aston Villa.

Fabrizio Romano a dezvăluit cei 8 jucători care pleacă de la Tottenham în vară

Potrivit informațiilor oferite de Fabrizio Romano, care au fost citate de presa din Marea Britanie, Tottenham a pus pe lista de transferuri 8 jucători, pentru perioada de mercato din vară. Este vorba despre:

  • Joe Rodon (fundaș central)
  • Japhet Tanganga (fundaș central)
  • Djed Spence (fundaș lateral)
  • Emerson Royal (fundaș lateral)
  • Ryan Sessegnon (fundaș lateral)
  • Pierre-Emile Hojbjerg (mijlocaș defensiv)
  • Giovani Lo Celso (mijlocaș ofensiv)
  • Bryan Gil (extremă stânga)

Englezii au dezvăluit și ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin, care nu a primit prea multe minute la Tottenham, de la transferul din iarnă.

După amicalul cu Newcastle, publicația SpursWeb a anunțat faptul că românul va deveni rezerva lui Cristian Romero, în sezonul viitor, dat fiind faptul că Spurs va mai transfera un fundaș în această vară.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”

Radu Drăguşin a avut parte de o surpriză de proporţii şi a primit „premiul Oscar” la Tottenham. Fundaşul în vârstă de 22 de ani ani a fost felicitat la o zi după ultimul meci al lui Spurs din această ediţie de campionat. Internaţionalul român a fost integralist în victoria cu Sheffield United, scor 3-0.

Chiar dacă nu a trecut prin cele mai bune momente după transferul istoric de la Genoa, pentru 30 de milioane de euro, Drăguşin se simte excelent la Londra. Tocmai a fost desemnat câştigător la o categorie din „premiile alternative pentru finalul sezonului”.

În momentul în care a ajuns la club, Drăguşin a fost oprit şi a fost anunţat că a fost desemnat jucătorul lui Tottenham care are „cel mai frumos păr”. Internaţionalul român s-a amuzat copios şi a avut şi o reacţie.

Reclamă

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, în părul meu. Sunt foarte fericit”, a spus Radu Drăguşin, pentru contul oficial al lui Tottenham.

Radu Drăguşin a refuzat oferta lui Bayern pentru a ajunge la Tottenham. În această ediţie din Premier League a adunat 424 de minute în 9 apariţii. Spurs s-a clasat pe locul 5 în campionatul Angliei.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50 14 iun.

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39 14 iun.

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06 14 iun.

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02 14 iun.

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și