Închide meniul

Fabulos! Un jucător s-a bucurat la gol înainte ca mingea să intre în poartă. Imaginile au devenit virale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 decembrie 2021, 14:24

Fabulos! Un jucător s-a bucurat la gol înainte ca mingea să intre în poartă. Imaginile au devenit virale

Yacine Brahimi, faza zilei în fotbalul mondial

captură Twitter

Brahimi a înscris în minutul 120+5, pe un contratac, după ce a rămas singur în jumătatea adversă. Toată echipa Tuniei era în careul Algeriei, căutând disperată golul egalizator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yacine Brahimi s-a bucurat la gol înainte ca mingea să intre în plasă

Brahimi a preluat mingea și s-a dus glonț spre poartă. Copleșit de emoțiile finalei, fostul fotbalist al lui FC Porto a început să se bucure înainte ca balonul să ajungă în plasă, făcând mai multe gesturi către suporterii Algeriei.

Până și portarul Algeriei era la jumătatea terenului înainte ca Brahimi să marcheze. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Reclamă

Algeria a câștigat Cupa Arabă FIFA

Înainte de golul lui Yacine Brahimi, Amir Sayoud reușise să deschidă scorul pentru Algeria, în minutul 99. După 2-0 în finala cu Tunisa, Algeria a câștigat pentru prima dată în istorie Cupa Arabă FIFA.

După meciul cu Tunisia, Yacine Brahimi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. De-a lungul competiției, jucătorul de 31 de ani a reușit trei goluri și o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și