Închide meniul

Făcut praf de Gigi Becali, Istvan Kovacs a fost pus la zid şi de portughezi, după Braga – Roma 0-2: "Nici în Sudan nu vezi aşa ceva!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 5:23

Făcut praf de Gigi Becali, Istvan Kovacs a fost pus la zid şi de portughezi, după Braga – Roma 0-2: "Nici în Sudan nu vezi aşa ceva!"

Istvan Kovacs face sezonul carierei

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Hepta

Faza cu pricina s-a petrecut în minutul 50 al meciului, la 1-0 în favoarea Romei. Sporar a fost faultat clar de Ibanez în interiorul suprafeței de pedeapsă. El a fost lovit în plin de adversarul care nu a avut nicio treabă cu mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, directorul de comunicare al celor de la Braga, Alexandre Carvalho, a lansat un atac dur la adresa arbitrului român pe reţelele de socializare. 

"Acest arbitraj abil din partea domnului român Istvan Kovacs în 16-imile Europa League? Nici măcar în Sudan, să nu mai vorbim de o competiție europeană! IN-CRE-DI-BIL!", a scris Alexandre Carvalho, pe contul său personal de Twitter.

VIDEO AICI CU FAZA CARE I-A ÎNFURITAT PE PORTUGHEZI

Istvan Kovacs, făcut praf de Gigi Becali şi Mihai Stoica

Istvan Kovacs a fost făcut praf şi în România. Gigi Becali şi MM Stoica sunt  de părere că arbitrul o dezavantajează pe FCSB în lupta la titlu. 

Reclamă

"Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitri ai României, nu e prost, numai degeaba dacă s-a născut aşa de hoţ. Nu am cum să tac. Am făcut deja, Vali a făcut. Am cerut refuzarea lui Istvan Kovacs şi a lui Popa. Cum să-l mai dai pe Kovacs la FCSB? Atunci hai faceţi ce vreţi că sunteţi voi stăpânii”, a spus Gigi Becali la Digisport.

"La Istvan Kovacs nu te aștepți neapărat să facă prostii, dar aroganța lui îl face să pară intangibil. M-aș mira să inventeze Benga, despre care am auzit că e foarte credincios, ce a spus despre el. Știe cineva că Istvan Kovacs stă de ani de zile la Cluj, deși el figurează pe listă ca arbitru din Carei?”, a spus Mihai Stoica.

Istvan Kovacs a arbitrat 20 de partide în acest sezon, în toate competițiile. În total, el a acordat 104 cartonașe galbene, de trei ori l-a arătat și pe al doilea, iar în trei rânduri a dat roșu direct. Kovacs a dictat și 7 penalty-uri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Braga - Roma 0-2
  • Românul nu a dat un penalty pentru Braga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și