Închide meniul

Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 18:30

Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona

Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves

Dani Alves și Neymar / Profimedia

Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves. Superstarul de la Al Hilal ar fi sărit în ajutorul fostului său coechipier, pentru a-l scăpa de închisoare!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare de justiţia spaniolă în data de 22 februarie, pentru că a violat o tânără într-un club de noapte din Barcelona, Dani Alves a obţinut miercuri eliberarea condiţionată, după ce a plătit o cauţiune de un milion de euro, relatează Le Figaro.

Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves

Fostul internaţional brazilian (40 de ani) îi poate mulţumi pentru eliberare familiei Neymar. Potrivit La Vanguardia, clanul Neymar a fost de acord să plătească cauţiunea pentru a obţine undă verde de la tribunalul din Barcelona pentru eliberarea lui Alves, notează news.ro.

Fostul atacant al Paris Saint-Germain i-a oferit deja ajutorul conaţionalului său în urmă cu câteva săptămâni, după ce acesta a fost inculpat. Tatăl lui Neymar a confirmat pentru CNN că a contribuit la plata cheltuielilor de judecată şi a despăgubirilor victimei, în valoare de 150.000 de euro.

„Familia ne-a cerut ajutorul. Daniel nu avea bani pentru a se apăra, iar termenul limită pentru a plăti apărarea se apropia de sfârşit. Gândiţi-vă, în niciun moment nu aş putea refuza ajutorul unui prieten care încearcă să se apere de o acuzaţie”, a declarat tatăl în urmă cu câteva săptămâni.

Reclamă

Dani Alves, eliberat din închisoare

Dani Alves a fost eliberat din închisoare, până la judecarea definitivă a cazului său. Fostul star al Barcelonei trebuie să plătească o cauţiune de nu mai puţin de un milion de euro, în schimbul libertăţii sale.

Dani Alves a fost iniţial condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, totul după ce a fost acuzat de viol. Brazilianul a comis acest fapt pe 30 decembrie, în Barcelona.

În urma deciziei completului de judecată al Tribunalului din Barcelona, unde unul din judecători a fost împotriva eliberării, Alves poate părăsi închisoarea dacă va achita cauţiunea de un milion de euro, având obligaţia să nu părăsească ţara şi să predea cele două paşapoarte, spaniol şi brazilian, precum şi să se prezinte în faţa instanţei la termenele stabilite.

Reclamă 4 / 0/3

Alves a cerut, marţi, instanţei spaniole să-l pună în libertate până la pronunţarea sentinţei definitive.

„Cred în justiţie, nu fug nicăieri”, a spus fostul internaţional, citat de agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și