Închide meniul

Fanii care și-au cumpărat bilet la Chicago Fire – Inter Miami vor primi compensații, în cazul în care Lionel Messi nu va juca!

Alex Ioniță Publicat: 20 iulie 2024, 11:05

Reclamă
Fanii care și-au cumpărat bilet la Chicago Fire – Inter Miami vor primi compensații, în cazul în care Lionel Messi nu va juca!

Fanii care și-au cumpărat bilet la Chicago Fire - Inter Miami vor primi compensații, în cazul în care Lionel Messi nu va juca!

Lionel Messi / Profimedia

Fanii care și-au cumpărat bilet la Chicago Fire – Inter Miami vor primi compensații, în cazul în care Lionel Messi nu va juca! Echipa din Chicago a făcut anunțul în decursul zilei de vineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chicago Fire speră săi umple stadionul cu o capacitate de 62.000 de locuri pentru vizita rivalilor din Miami şi a tuturor vedetelor lor. Dar fanii sunt acum îngrijoraţi de absenţa lui Messi, care s-a accidentat la glezna dreaptă în timpul finalei Copa America.

Fanii care și-au cumpărat bilet la Chicago Fire – Inter Miami vor primi compensații, în cazul în care Lionel Messi nu va juca!

După accidentare, cel care a câştigat de opt ori Ballon d’Or a anunţat că va rata două meciuri din MLS. El ar urma să fie apt pentru meciul cu Chicago, notează news.ro.

Dacă argentinianul nu va putea juca, fanii vor primi o compensaţie parţială sub diverse forme, inclusiv o reducere de 100 de dolari la bilete pentru cel puţin alte două meciuri.

Pentru meciul cu Miami, Chicago Fire a planificat o serie de evenimente, inclusiv un concert susţinut de Jason Derulo.

Reclamă
Reclamă 4

Lionel Messi a plâns în hohote după ce s-a accidentat în finala Copei America, Argentina – Columbia

Lionel Messi a plâns în hohote după ce s-a accidentat în finala Copei America, Argentina – Columbia 1-0, scor stabilit după reuşita spectaculoasă a lui Lautaro Martinez, din minutul 112.

În minutul 64, Lionel Messi a făcut un sprint la mijlocul terenului şi s-a prăbuşit pe gazon, fără ca cineva să-l fi atins. Medicii au intervenit imediat şi acesta a părăsit terenul cu lacrimi în ochi.

Medicii i-au scos imediat gheata dreaptă, problema superstarului de 37 de ani fiind la acea gleznă. Din cauza frustrării, Lionel Messi şi-a dat jos banderola de căpitan al Argentinei şi a dat cu ea de pământ.

Reclamă

Messi acuzase dureri la gleznă încă din prima repriză, după un contact cu un adversar. Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea starului de la Miami.

Ajuns pe banca de rezerve, Messi s-a prăbuşit emoţional şi a început să plângă în hohote. La finalul partidei, când echipa sa şi-a adjudecat trofeul, Leo a apărut în culmea fericirii şi a sărbătorit alături de colegi şi de fani.

Argentina a câştigat Copa America pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins reprezentativa Columbiei, luni dimineaţă, la Miami. Meciul a avut nevoie de prelungiri, unicul ol fiind înscris de Lautaro Martínez, în minutul 112.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:53

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj! „Chiar el ne-a spus”

13:46

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot”

13:10

LIVE VIDEOCursa din Porsche Supercup din Ungaria este ACUM în AntenaPLAY! Marvin Klein a plecat din pole-position

13:00

FotoDavid Popovici a purtat mască la plecarea spre Paris! Team România, pregătită de Jocurile Olimpice 2024

12:49

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Duelul titanilor e în AntenaPLAY. Românul Băluţă luptă şi el pentru centură

12:15

VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 4 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 5 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 6 Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă
Citește și