Închide meniul

Fanii Craiovei au luat foc după umilinţa din Georgia: "O ruşine de echipă. Să rămâneţi acolo!"

Antena Sport Publicat: 27 august 2020, 19:39

Reclamă
Fanii Craiovei au luat foc după umilinţa din Georgia: "O ruşine de echipă. Să rămâneţi acolo!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fanii olteni au luat foc

Fanii Craiovei au luat foc după umilinţa din Georgia şi au luat cu asalt pagina de Facebook a clubului. Iar mesajele sunt extrem de dure, mai ales că aşteptările erau uriaşe. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa rușine mare mai rar mi-a fost dat să văd, să te scoată o echipă din Georgia care n-a mai văzut Europa de 15 ani e o performanță! Rușine jucătorilor în primul rând care și-au bătut joc de toți suporterii și rușine conducerii care face ‘economii’ la jucători pentru a aduce rebuturi și repatrieri eșuate gen Ivan, Vătăjelu, Screciu și alte ‘genii’ din echipa noastră sclipitoare!”, a scris un suporter.

Noi ne pregătim de Liga Campionilor!”, ”Nu avem viziune de joc, nu avem nimic”, ”O rușine de echipă”, ”Rușine, să rămâneți toți acolo”, au mai scri fanii. 

Craiova, umilită în Europa

Universitatea Craiova a suferit o înfrângere neaşteptată în această seară în faţa celor de la Lokomotivi Tbilisi. Este doar a doua oară în istorie când georgienii reuşesc să treacă de un tur într-o competiţie europeană.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
Vezi toate știrile
Citește și