Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2024, 9:24

Reclamă
Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar

Messi şi Neymar - Profimdia Images

Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar, starul brazilian care a privit din tribune finala Cupei Regelui, pe care echipa sa a câştigat-o în faţa lui Al-Nassr şi Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul de 32 de ani a avut parte de un moment neaşteptat în timpul partidei de pe Venue King Abdullah Sports, din Jeddah. Suporterii propriei echipe au început să scandeze numele lui Lionel Messi, fostul coleg al sud-americanului de 32 de ani, de la Barcelona.

Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar

Ţinând cont de relaţia de prietenie dintre cei doi, nu s-a pus problema în nicio secundă ca Neymar să fie deranjat, dimpotrivă, acesta a fost surprins râzând cu poftă în scaun.

Messi şi Neymar au fost colegi la Barcelona în perioada 2013-2017, până când PSG a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro a brazilianului. Împreună, acestia au câştigat 8 trofee, printre care două titluri în La Liga şi un UEFA Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

Al-Hilal a câştigat Cupa Regelui, la lovituri de departajare

Al-Hilal a câştigat vineri seara Cupa Regelui, după ce a învins la lovituri de departajare, scor 5-4, echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr. Lusitanul a ratat câştigarea primului său trofeu în Arabia Saudită.

La Jeddah, finala Cupei Regelui a început cu un gol marcat repede de campioana Al-Hilal, care a deschis scorul în minutul 7, prin Aleksandar Mitrovic. Al-Nassr, deşi i-a avut în teren pe Cristiano Ronaldo, Sadio Mane şi Brozovic, nu au reuşit să egaleze, iar la pauză Al-Hilal a intrat cu avantaj minim.

Echipa lui Ronaldo a rămas în zece în minutul 56, după eliminarea portarului David Ospina. Al-Hilal a avut şi ea un jucător eliminat, pe Ali Abulayhi, în minutul 87, iar un minut mai târziu Al-Nassr a egalat prin golul lui Ayman Ahmed. După alte două minute Kalidou Koulibaly a fost şi el eliminat, lăsând pe Al-Hilal în nouă oameni şi meciul s-a dus în prelungiri.

Reclamă

Cum nu s-a mai înscris, soarta trofeului a fost decisă la lovituri de departajare. Ruben Neves (Al-Hilal) şi Alex Telles (Al-Nassr) au fost vedetele care au ratat loviturile.

Cristiano Ronaldo a înscris, însă echipa sa a ratat penaltiul decisiv prin Meshari Fahad Al-Nemer şi Al-Hilal s-a impus în Cupa Regelui.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă esti mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

13:26

Andrei Raţiu, la mare căutare după calificarea României în optimi la EURO! Poate prinde transferul carierei în Premier League

13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și