Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Atletico Madrid au făcut spectacol înainte de meciul cu Sevilla. Nebunia văzută de Horațiu Moldovan, direct din autocar

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 21:52

Fanii lui Atletico Madrid au făcut spectacol înainte de meciul cu Sevilla. Nebunia văzută de Horațiu Moldovan, direct din autocar

Fanii lui Atletico Madrid au făcut spectacol înainte de meciul cu Sevilla

Fanii lui Atletico Madrid / Twitter

Fanii lui Atletico Madrid au făcut spectacol înainte de meciul cu Sevilla. Suporterii formației din capitala Spaniei și-au întâmpinat favoriții într-un mod superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii echipei madrilene au decis să își arate susținerea pentru favoriți chiar din afara stadionului, în timp ce autocarul se deplasa către Metropolitano.

Fanii lui Atletico Madrid au făcut spectacol înainte de meciul cu Sevilla. Imagini senzaționale din afara stadionului

Înaintea duelului de pe Metropolitano, fanii lui Atletico Madrid și-au așteptat favoriții și au făcut un adevărat spectacol, atunci când autocarul echipei a ajuns în apropierea stadionului.

Suporterii au început să cânte și au aprins fumigene și torțe, iar astfel au creat o atmosferă excepțională care a fost văzută pe viu de Horațiu Moldovan, din autocarul formației.

Reclamă

Iată cum arată echipa de start a celor de la Atletico Madrid, pentru partida cu Sevilla, din Cupa Regelui:

Atletico Madrid: Oblak – Lino, Hermoso, Witsel, Gimenez, Moha – Koke – Saul, De Paul – Griezmann, Morata

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Moldovan, Gomis, Soyuncu, Savic, Reinildo, Llorente, Riquelme, Barrios, Depay, Coreea

Florin Manea, sfat pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid!

Florin Manea a avut un sfat pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid! Impresarul lui Radu Drăguşin este de părere că transferul portarului de 25 de ani la echipa din capitala Spaniei reprezintă o altă mutare importantă pentru fotbalul românesc.

Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham în această iarnă, după ce a fost transferat de la Genoa, în timp ce Horaţiu Moldovan a semnat cu Atletico Madrid, plecând direct din Liga 1, de la Rapid.

Chiar dacă ambele transferuri sunt importante pentru fotbalul românesc, Manea crede că diferenţa dintre cele două mutări este legată de sumele de pentru care acestea s-au realizat:

„Două transferuri importante pentru România, Drăguşin şi Moldovan. Sunt importante ambele. Sunt două echipe mari. Sunt un pic diferite transferurile. Suma de transfer le face să difere foarte mult.

Horaţiu o să aibă o concurenţă monstruoasă acolo. Trebuie să fie pregătit, să aibă răbdare, să aibă şi un pic de şansă ca să poate să joace. Sunt benefice pentru fotbalul românesc pentru că vorbim de două nume mari în fotbalul mondial”, a declarat Florin Manea, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și