Închide meniul
VIDEO

Fanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 21:45

Reclamă
Fanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba

Fanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul pe stadionul propriu

Fanii lui PAOK, lângă arena Toumba/ Colaj gazzetta.gr

Fanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul pe stadionul propriu! Mii de fani ai trupei pregătite de Răzvan Lucescu s-au strâns lângă arena Toumba, pentru a urmări duelul decisiv al echipei favorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aris – PAOK, confruntarea decisivă pentru titlu din Grecia, este live, exclusiv în AntenaPLAY. Formaţia lui Răzvan Lucescu are nevoie de victorie pentru a se încununa campioană.

Fanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba

PAOK o înfruntă pe Aris în deplasare, în meciul crucial pentru câştigarea titlului. Astfel, mii de fani ai echipei lui Răzvan Lucescu privesc duelul cu sufletul la gură, chiar de lângă stadionul de casă al echipei, Toumba.

Lângă arenă s-au montat ecrane gigant, pe care fanii urmăresc partida lui PAOK. Presa din Grecia anunţă că aproximativ 10.000 de fani ai echipei antrenate de Răzvan Lucescu s-au adunat lângă arena Toumba.

Reclamă
Reclamă 4

PAOK are nevoie de victorie, pentru a fi sigură că va câştiga titlul. În cazul unei remize pe terenul lui Aris, echipa lui Răzvan Lucescu are nevoie ca rivala AEK să se încurce în duelul disputat pe teren propriu, cu Lamia.

La pauză, PAOK a condus cu 1-0, graţie reuşitei cu Brendon Thomas. În repriza secundă, trupa lui Răzvan Lucescu s-a văzut egalată imediat după pauză, după golul lui Moron.

Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia

Răzvan Lucescu este tot mai aproape de titlu în Grecia, după ce PAOK a deschis scorul în duelul din ultima etapă cu Aris. Partida decisivă a echipei antrenorului român e live, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

PAOK a deschis scorul în duelul cu Aris în minutul 30. Zivkovic l-a deposedat pe Moron la centrul terenului, i-a pasat la marginea careului lui Brendon Thomas, iar atacantul spaniol a reuşit să marcheze.

Răzvan Lucescu a fost şi el surprins imediat după reuşita lui Thomas bucurându-se alături de membrii staff-ului său. În cazul unui succes cu Aris, antrenorul român ar deveni primul tehnician care reuşeşte să câştige de două ori titlul cu PAOK.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia! Echipele de start

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

18:01

Cum a ratat o avere un parior! „Blestemul” celor două goluri anulate ale lui Romelu Lukaku

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și