Închide meniul

Fanii spanioli ai lui Atletico, ”Gașca București”, nu pot vedea meciul ”live”: ”Asta e o tortură, nu un cadou!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 16:41

Fanii spanioli ai lui Atletico, ”Gașca București”, nu pot vedea meciul ”live”: ”Asta e o tortură, nu un cadou!”

Atletico Madrid

"Gasca Bucuresti, pasiune alb-roșie”, așa se autodefinesc fanii Atletico

”E mai mult un chin, o tortură, decât un cadou”, deschide discuția Jose Leandro Arias, președintele ”Găștii București”, ”Peña Atletica” oficial, gruparea de fani Atletico Madrid din București. Leandro s-a stabilit în România în 2008 și, pest trei ani, a fondat gruparea de suporteri ajunsă, acum, la 40 de suflete. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am pus bazele în 2011, cu un an înainte ca Atletico să cucerească, aici, Europa League, după acel 3-0 cu Athletic Bilbao, cu două goluri Radamel Falcao. Finala aceea, de la București, a fost, probabil, momentul din care trupa lui Cholo a început să crească. De aici am decolat și asta nu se uită”, a spus el într-un interviu telefonic pentru faimoasa agenție ibrică ”EFE”. 

”Pandemia nu ne-a scos numai de pe stadioane, ne-a luat și cinele, și întâlnirile, tot. Am învățat să ne uităm la fotbal, la televizor, cu un ochi, iar cu celălalt, la Whatsapp. Din momentul în care cunoaștem primul 11, telefonul ia foc”, spune el. ”De fiecare dată când Atletico juca o partidă importantă, ne întâlneam acasă la vicepreședintele nostru, Pedro Navarro, mâncam ceva și priveam meciul”, completează românul Cristian Iulian Capotă, ”Capi”, dentist de-al nostru și membru al ”Peña Atletica”. ”Sentimentul de a face parte dintr-o astfel de grupare e foarte tare: ne adunăm cu toții, mâncăm, bem. Pentru mine, meciurile lui Atletico erau o formă de interacțiune culturală între persoane”, mai spune el. ”Nu putem crede că echipa va juca aici, pe <<Arena Națională>>, iar noi nu vom putea vedea întâlnirea <<live>>, ci acasă la cineva, la câteva sute de metri distanță de băieți”. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și