Închide meniul

Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 martie 2024, 22:18

Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS

Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS

Profimedia

Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS. Cei din New York City s-au impus cu 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Morgan a fost eroul celor din New York. Mijlocaşul a reuşit un hattrick de senzaţie în faţa echipei lui Luis Suarez şi celelalte staruri care au venit la echipa lui David Beckham.

Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS

Prima repriză nu anunţa nimic din dezastrul ce avea să vină în partea a doua. New York Red Bulls a intrat doar cu 1-0 la pauză. Dezastrul pentru echipa lui Beckham din a doua repriză a fost unul total. Morgan a mai marcat de două ori. În urma acestui rezultat, New York Red Bulls a ajuns pe locul al treilea în clasament, cu 10 puncte.

Luis Suarez se va retrage din fotbal la Inter Miami! Anunţul făcut de atacantul uruguayan

Luis Suarez se va retrage din fotbal la Inter Miami! Atacantul urguayan de 37 de ani a semnat cu formaţia din MLS în această iarnă. El s-a reîntâlnit în Florida cu foştii săi colegi de la Barcelona, Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba.

Ajuns la 37 de ani, uruguayanul este conştient că se apropie de finalul carierei. El a anunţat deja că echipa patronată de David Beckham va fi ultima echipă pentru care va evolua în cariera de fotbalist.

Reclamă

Suarez, 37 ani, a semnat anul trecut un contract pentru sezonul 2024 al Major League Soccer cu Inter Miami, după ce anterior jucase în sezonul 2023 la Gremio, în Brazilia, echipă pentru care a marcat 29 de goluri în 54 de meciuri în toate competiţiile.

La Inter Miami, atacantul uruguayanul a reîntâlnit trei foştii coechipieri de la FC Barcelona, Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba, alături de care a câştigat patru titluri de campion al Spanie, patru Cupe ale Spaniei, Liga Campionilor în 2015, printre alte trofee.

„Inter Miami va fi ultimul meu club, familia mea ştie deja asta. Nu am încă o dată, dar este ultimul meu pas. Sunt pregătit pentru această ultimă provocare, dar simt o oboseală inevitabilă şi în final vreau mă bucur de calitatea vieţii în viitor”, a spus Suarez la postul de radio uruguayan Del Sol.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera lui lungă, Suarez a mai jucat la Groningen, Ajax, Liverpool şi Atletico Madrid, iar la naţionala Uruguayului a strâns 138 de selecţii de la debutul din 2007.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și