Închide meniul

Fatih Terim, internat de urgență în spital! Ce probleme de sănătate are antrenorul lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Anunțul făcut de Galatasaray

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 18:33

Fatih Terim, internat de urgență în spital! Ce probleme de sănătate are antrenorul lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Anunțul făcut de Galatasaray

Fatih Terim, internat în spital

Profimediaimages

  • Fatih Terim, internat de urgență în spital
  • Ce probleme de sănătate are antrenorul lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Gatalasaray a dat asigurări că Terim e într-o stare stabilă. Antrenorul de 68 de ani a acuzat dureri de mai multe zile și a condus ultimul antrenament al echipei doar după ce a primit acordul medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim, internat de urgență în spital

„Antrenorul nostru, domnul Fatih Terim, a fost transferat la spital, ieri după-amiază, din cauza unei probleme la sistemul gastrointestinal, cu care s-a confruntat în ultimele trei zile.

Antrenorul nostru, care a fost supus în ultimele 24 de ore la diferite verificări și analize la unul dintre spitalele noastre partenere, a condus astăzi antrenamentul cu o autorizație specială din partea medicilor, de două ore.

Reclamă

Decizia medicală care se va lua despre Fatih Terim, care a fost transportat din nou la spital după antrenament și a cărui stare a fost urmărită cu precizie, va deveni clară în funcție de progresul problemei sale.

Îi dorim antrenorului nostru, Fatih Terim, care va vorbi cu publicul pe măsură ce sănătatea lui se îmbunătățește, să se însănătoșească cât mai curând și îi dorim să se întoarcă la datoria lui cât mai repede posibil”, se arată în comunicatul emis de Galatasaray.

Reclamă

În vârstă de 68 de ani, Fatih Terim a fost internațional turc, evoluând pe postul de fundaș, iar în prezent e unul dintre cei mai apreciați antrenori din Turcia. Terim a început fotbalul la Adana Demirspor, dar a scris istorie la Galatasaray, unde s-a transferat în 1974 și a jucat până la finalul carierei, în 1985. A jucat 327 de meciuri în tricoul lui Galatasaray.

Citește și:

Fatih Terim vrea o echipă de români la Galatasaray

Terim i-a adus deja pe Moruțan și Cicâldău la Galatasaray, dar „Împăratul” a mai pus ochii pe un jucător român. Este vorba despre Dennis Man, pe care presa din Turcia îl dă „ca și transferat” la formația Cim Bom.  Fotomac anunţă că Man a ajuns deja la o înţelegere cu Galatasaray, unde Fatih Terim îl aşteaptă cu braţele deschise.

Reclamă 4 / 0/3

„Man a semnat cu Galatasaray și de aceea nu mai forțează”, anunţă sursa citată.

Recent, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a dezvăluit că a vrut să-l transfere pe Dennis Man vara trecută.

„Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie”, spunea Fatih Terim, potrivit sursei citate.

.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter este ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.
Fotbal extern • 13 apr., 17:59
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Fotbal extern • 11 apr., 20:58
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Scene ireale la Supercupa Turciei
Fotbal extern • 7 apr., 21:48
Scene ireale la Supercupa Turciei! Galatasaray – Fenerbahce, boicotat! Juniorii lui Fener au refuzat să joace
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray
Fotbal extern • 2 apr., 20:26
„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”