Închide meniul

Fatih Terim, prima reacţie după ce Alexandru Cicâldău a făcut show în Galatasaray – Marseille 4-2. „Sunt foarte fericit”. Imagine spectaculoasă din vestiarul turcilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2021, 23:47

Fatih Terim, prima reacţie după ce Alexandru Cicâldău a făcut show în Galatasaray – Marseille 4-2. „Sunt foarte fericit. Imagine spectaculoasă din vestiarul turcilor

Fatih Terim, euforic după ce Alexandru Cicâldău a avut o evoluţie spectaculoasă

Profimediaimages

Mijlocaşul român a deschis scorul în minutul 12 şi a contribuit decisiv la autogolul lui Caleta-Car, din minutul 30. Cicâldău a fost înlocuit, în minutul 51, chiar cu Olimpiu Moruţan. La final, Fatih Terim a sărbătorit alături de jucători pe teren. I-a şi ridicat în slăvi la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim, euforic după ce Alexandru Cicâldău a fost de neoprit în Galatasaray – Marseille

Am învins una dintre cele mai bune echipe din Europa. Sunt foarte fericit că am obţinut această echipă care este foarte importantă pentru noi. Ei au pirmit patru goluri pentru prima dată în acest an. Felicitări jucătorilor mei. Vreau să îi felicit şi pe fanii noştri pentru modul în care ne-au încurajat în fiecare moment al meciului. Noi am jucat ca o echipă europeană de la început până la final.

Vom merge la Roma cu calificarea garantată. Astăzi a fost o echipă care a dat totul. Ne-am descurcat bine„, a declarat Fatih Terim pentru galatasaray.org.

Pe contul de Twitter al clubului a fost publicată şi o imagine spectaculoasă, cu bucuria din vestiar.

Reclamă

Pentru Cicâldău a fost primul gol din carieră în cupele europene. Românul are în total patru reușite în tricoul lui Galatasaray de când s-a transferat de la Universitatea Craiova. Golul cu Marseille a fost primul marcat de el pe teren propriu.

Patru jucători români, pe lista de transferuri a lui Galatasaray

Jurnaliştii de la Fotomac au făcut anunţul care e pe placul patronilor principalelor contracandidate la titlu. Gruparea Cim Bom a pus ochii pe tineri de mare perspectivă de la CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

Galatasaray l-a adus pe Olimpiu Moruţan şi acum a pus alţi patru jucători români pe lista de transferuri. Unul dintre ei este Ianis Stoica. Tânărul de 18 ani este extremă la FCSB. Mai este şi tânărul de 21 de ani, Claudiu Petrila, care joacă la CFR Cluj„, a anunţat sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Universitatea Craiova ar putea să trimită încă un jucător la Galatasaray. După ce a încasat 6.5 milioane de euro în schimbul lui Cicâldău, Mihai Rotaru l-ar putea vinde şi pe Andrei Ivan. Cel de-al patrulea fotbalist român monitorizat de Fatih Terim este Dennis Man, care nu s-a adaptat la Parma şi este o variantă pentru turci.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și