Închide meniul

Fatih Terim, reacție genială după golul înscris de Olimpiu Moruțan în Galatasaray – Gaziantep 2-0. Dezvăluiri fabuloase despre jucătorul român. „E puțin introvertit!”

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 21:34

Fatih Terim, reacție genială după golul înscris de Olimpiu Moruțan în Galatasaray – Gaziantep 2-0. Dezvăluiri fabuloase despre jucătorul român. „E puțin introvertit!

Meciuri tari în Europa League și Conference League

Profimedia

  • Fatih Terim, reacție genială după golul magnific înscris de Olimpiu Moruțan în Galatasaray – Gaziantep 2-0
  • Dezvăluiri fabuloase despre jucătorul român

Fatih Terim a dezvăluit că Olimpiu Moruțan nu vorbește prea mult în vestiarul lui Galatasaray, însă românul e lider pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim, prima reacție după golul lui Olimpiu Moruțan

„Împăratul” Terim e sigur că Moruțan poate crește și mai mult în valoare odată ce Galatasaray va reuși să lege rezultatele pozitive.

„Olimpiu Morutan este cel mai mic dintre toți jucătorii, este puțin introvertit. Dacă nu vom mai pierde meciuri, vom deveni și mai buni. Punctele pierdute au un efect mare asupra tinerilor jucători. Și Morutan se va dezvolta în continuare”, a spus Fatih Terim, potrivit fanatik.tr.

Reclamă

Galatasaray venea după 1-2 în derby-ul cu Besiktas, rezultat care a scăzut moralul elevilor lui Fatih Terim. Formația Cim Bom e la 7 puncte în urma liderului Trabzonspor și are acum un meci de foc în Europa League, cu Lokomotiv Moscova.

„3 puncte sunt foarte bune înainte de meciul din Europa League. A fost un rezultat bun ținând cont că trebuie să-i ajungem din urmă pe rivalii noștri. Ne bucurăm că am câștigat. Dacă trecem de această perioadă cu bine, viitorul este foarte clar pentru noi„, a mai spus Fatih Terim.

Reclamă

Olimpiu Moruțan, gol fabulos în Galatasaray – Gaziantep 2-0

Galatasarsay s-a chinuit 45 de minute ca să străpungă apărarea lui Gaziantep. Salvarea a venit de la Olimpiu Moruțan, care a înscris chiar înainte de pauză, în prelungirile primei reprize.

Moruțan și-a așezat balonul pe piciorul stâng după o combinație cu un coleg și a șutat cu interiorul, la colțul lung. Mingea a căpătat o traiectorie perfectă și s-a oprit în plasa laterală a porții celor de la Gaziantep.

A fost al treilea gol din acest sezon pentru Olimpiu Moruțan în campionatul Turciei. Românul are în cont și un assist, fiind unul dintre cei mai eficienți jucători al lui Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii” îşi pot lua adio de la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 18:08 Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:40 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.
Fotbal extern • 13 apr., 17:59
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Fotbal extern • 11 apr., 20:58
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Scene ireale la Supercupa Turciei
Fotbal extern • 7 apr., 21:48
Scene ireale la Supercupa Turciei! Galatasaray – Fenerbahce, boicotat! Juniorii lui Fener au refuzat să joace
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray
Fotbal extern • 2 apr., 20:26
„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”