Închide meniul
VIDEO

Faza anului vine din Brazilia! Portarul a lăsat intenţionat mingea în poartă şi l-a impresionat chiar şi pe arbitru

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 10:28

Reclamă
Faza anului vine din Brazilia! Portarul a lăsat intenţionat mingea în poartă şi l-a impresionat chiar şi pe arbitru

Faza anului vine din Brazilia!

Cassio Ramos a lăsat intenaţionat mingea să intre în poartă / Captură X (fost Twitter)

Faza anului vine din Brazilia! Partida dintre Corinthians şi Atletico Mineiro din etapa cu numărul 33 a campionatului din Brazilia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. În minutul 45, portarul celor de la Corinthians a oferit faza meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 36 de ani, Cassio Ramos, portarul gazdelor, a lăsat intenţionat mingea să intre în poarta sa. Mişcarea a fost una îndrăzneaţă, dar golul celor de la Atletico Mineiro nu a fost validat.

Faza anului vine din Brazilia! Portarul a lăsat intenţionat mingea în poartă şi l-a impresionat chiar şi pe arbitru

Oaspeţii au beneficiat de o lovitură liberă indirectă, iar executantul a bătut pe spaţiul porţii. Cassio Ramos a lăsat însă balonul să intre în poartă, iar reuşita lui Atletico Mineiro nu a fost validată.

Imediat, jucătorii echipei oaspete au ridicat mâinile, privind confuzi către arbitru, neînţelegând în primă fază motivul pentru care golul nu fusese validat. Până şi centralul partidei a fost impresionat de portarul de 36 de ani, zâmbind şi ducând degetul la cap, înainte ca jocul să se reia.

Reclamă
Reclamă 4

Faza a devenit imediat virală pe internet, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Unii internauţi l-au felicitat pe portar pentru inspiraţia sa, dar consideră că a riscat enorm, în condiţiile în care putea prinde mingea fără emoţii:

„Bravo lui, dar tot e prost să îţi asumi riscul când poţi prinde mingea cu o mână”, „Putea să prindă mingea şi să îşi pună echipa pe contraatac, nu?” sau „Acest portar ştie regulile mai bine decât mulţi dintre jucători”.

Cassio Ramos joacă la Corinthians din 2011

Cassio Ramos a început fotbalul profesionist la Gremio, după care a urmat un transfer în Europa, la PSV Eindhoven, în 2007. Doi ani mai târziu, el a fost împrumutat la Sparta Rotterdam, revenind la PSV după jumătate de an. Din decembrie 2011, Cassio Ramos evolează la Corinthians, echipă pentru care a bifat 547 de meciuri.

Reclamă

Partida dintre Corinthians şi Altetico Mineiro s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Angel Romero a deschis scorul pentru gazde în minutul 23, în timp ce Paulinho a restabilit egalitatea în minutul 67.

După 33 de etape din campionatul Braziliei, Atletico Mineiro se află pe locul 6, cu 54 de puncte, în timp ce Corinthians este pe locul 14, cu 41 de puncte.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)
Citește și