Închide meniul
VIDEO

Faza anului vine din Brazilia! Portarul a lăsat intenţionat mingea în poartă şi l-a impresionat chiar şi pe arbitru

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 10:28

Faza anului vine din Brazilia! Portarul a lăsat intenţionat mingea în poartă şi l-a impresionat chiar şi pe arbitru

Faza anului vine din Brazilia!

Cassio Ramos a lăsat intenaţionat mingea să intre în poartă / Captură X (fost Twitter)

Faza anului vine din Brazilia! Partida dintre Corinthians şi Atletico Mineiro din etapa cu numărul 33 a campionatului din Brazilia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. În minutul 45, portarul celor de la Corinthians a oferit faza meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 36 de ani, Cassio Ramos, portarul gazdelor, a lăsat intenţionat mingea să intre în poarta sa. Mişcarea a fost una îndrăzneaţă, dar golul celor de la Atletico Mineiro nu a fost validat.

Faza anului vine din Brazilia! Portarul a lăsat intenţionat mingea în poartă şi l-a impresionat chiar şi pe arbitru

Oaspeţii au beneficiat de o lovitură liberă indirectă, iar executantul a bătut pe spaţiul porţii. Cassio Ramos a lăsat însă balonul să intre în poartă, iar reuşita lui Atletico Mineiro nu a fost validată.

Imediat, jucătorii echipei oaspete au ridicat mâinile, privind confuzi către arbitru, neînţelegând în primă fază motivul pentru care golul nu fusese validat. Până şi centralul partidei a fost impresionat de portarul de 36 de ani, zâmbind şi ducând degetul la cap, înainte ca jocul să se reia.

Reclamă

Faza a devenit imediat virală pe internet, iar reacţiile nu au întârziat să apară. Unii internauţi l-au felicitat pe portar pentru inspiraţia sa, dar consideră că a riscat enorm, în condiţiile în care putea prinde mingea fără emoţii:

„Bravo lui, dar tot e prost să îţi asumi riscul când poţi prinde mingea cu o mână”, „Putea să prindă mingea şi să îşi pună echipa pe contraatac, nu?” sau „Acest portar ştie regulile mai bine decât mulţi dintre jucători”.

Cassio Ramos joacă la Corinthians din 2011

Cassio Ramos a început fotbalul profesionist la Gremio, după care a urmat un transfer în Europa, la PSV Eindhoven, în 2007. Doi ani mai târziu, el a fost împrumutat la Sparta Rotterdam, revenind la PSV după jumătate de an. Din decembrie 2011, Cassio Ramos evolează la Corinthians, echipă pentru care a bifat 547 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre Corinthians şi Altetico Mineiro s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Angel Romero a deschis scorul pentru gazde în minutul 23, în timp ce Paulinho a restabilit egalitatea în minutul 67.

După 33 de etape din campionatul Braziliei, Atletico Mineiro se află pe locul 6, cu 54 de puncte, în timp ce Corinthians este pe locul 14, cu 41 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și