Închide meniul

FC Barcelona a câștigat titlul la fotbal în Spania! 26 de partide, 26 de victorii. Golaveraj 128-5!!! La fete…

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 10 mai 2021, 9:43 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

FC Barcelona a câștigat titlul la fotbal în Spania! 26 de partide, 26 de victorii. Golaveraj 128-5!!! La fete…

FC Barcelona Femeni

Fetele de la FC Barcelona s-au bucurat după câștigarea titlului

FC Barcelona a câștigat campionatul de fotbal feminin – ”Liga Iberdrola” – după ce s-a impus contra fetelor de la Granadilla, cu 1-0. E al doilea titlu consecutiv și al șaselea din istorie, catalanele devenind, astfel, echipa cu cele mai multe trofee din Spania la acest nivel, urmate de Athletic Club (cu cinci), Levante și Atletico (fiecare cu câte patru). Practic, au călcat în picioare orice rezistență, după ce au câștigat 26 de partide din 26 (toate!), au marcat 128 de goluri și au primit doar cinci!!!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În mod normal, Barcelona trebuia să câștige partida cu UD Granadilla Tenerife și să aștepte rezultatul celor de la Levante, locul al doilea. Dar echipa din Valencia a terminat la egalitate, 1-1, contra lui Espanyol, în Sant Adria, fetele blanquiazul marcând, din penalty, în minutul 81, iar Barca a dat drumul la fiestă!

”Știam că trebuie să câștigăm și că va fi foarte greu să devenim campioane, pentru că nu ne gândeam că Levante se va împiedica de Espanyol. La final, din fericire pentru noi, au terminat la egalitate. Succesul acesta este rezultatul multor ore de muncă. Așa că e normal să vină și rezultatele”, a declarat Lluis Cortes, antrenorul.

Gruparea, cu un buget de patru milioane de euro, a văzut, în ultimul timp, cum titlul îi scapă printre degete. În 2016, Athletic a terminat pe primul loc. Apoi, de trei ori Atletico: 2017, 2018 și 2019. Anul trecut, a cucerit trofeul, dar fetele nu s-au putut bucura: după disputarea a 21 de partide (19 triumfuri și două rezultate de egalitate), pandemia a paralizat campionatul, iar titlul a fost acordat catalanelor. 

”Din fercire, am fost cu toții împreună de data aceasta, spre deosebire de anul trecut”, a mai spus Cortes. FC Barcelona a câștigat Cupa Reginei, contra Sevillei, dar a pierdut Supercupa Spaniei în fața fetelor de la Atletico. Barca este calificată în finala Champions League de la Goteborg, contra lui Chelsea, al doilea ultim act, după cel pierdut în 2019, contra lui Olympoique Lyon. 

Reclamă

Din cele 26 de partide disputate, Barcelona le-a câștigat pe toate 26, cu 128 de goluri marcate și doar cinci primite. Spicuim câteva rezultate: 4-1 cu Sevilla, 7-1 cu Levante, 9-0 cu La Coruna sau 6-1 cu Granadilla Tenerife. ”Fetele au știut care le este obiectivul. Un grup incredibil de jucătoare, dar, de asemenea, o prietenie incredibilă”, a încheiat Marta Torrejon. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și