Închide meniul

Lazio – AS Roma 0-0, FC Barcelona – Alaves 2-1 și Chelsea – Manchester City 4-4! Seară nebună în fotbalul european

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 20:52

Reclamă
Lazio – AS Roma 0-0, FC Barcelona – Alaves 2-1 și Chelsea – Manchester City 4-4! Seară nebună în fotbalul european

FC Barcelona - Alaves 2-1

Colaj cu meciruile dintre: FC Barcelona și Alaves, Chelsea și Manchester City și dintre Lazio și AS Roma

Lazio – AS Roma 0-0, FC Barcelona – Alaves 2-1 și Chelsea – Manchester City 4-4! Dueluri cu adevărat incredibile în fotbalul european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost utilizat în a doua repriză în FC Barcelona – Alaves 2-1! După acest meci, catalanii rămân pe poziția a 3-a, cu 30 de puncte dar s-au apropiat la 2 puncte de Real Madrid, care ocupă locul al 2-lea. De cealaltă parte, echipa lui Ianis Hagi este pe locul 14, cu 12 puncte după 13 meciuri.

Lazio – AS Roma 0-0, FC Barcelona – Alaves 2-1 și Chelsea – Manchester City 4-4!

Lazio – AS Roma:

Final de meci! Remiză albă în „Derby della Capitalle”

Min 46: A început a doua repriză!

Reclamă

Egalitate la pauză!

Min 1: A început meciul!

Chelsea – Manchester City 4-4

A fost un meci cu adevărat nebun în Premier League! Iată evenimentele importante din „thrillerul” cu 8 goluri de pe Stamford Bridge.

Reclamă 4 / 0/3

Min 90+5: Chelsea – Manchester City 4-4! Palmer a transformat o lovitură de la 11 metri!

Min 87: Chelsea – Manchester City 3-4! Rodi a dat lovitura cu un șut din exteriorul careului! Balonul a fost deviat de Thiago Silva în propria poartă.

Min 67: Chelsea – Manchester City 3-3! Jackson a înscris după o fază construită senzațional de echipa lui Pochettino! După o respingere a portarului, a reluat mingea și a trimis-o direct în plasă

Min 47: Chelsea – Manchester City 2-3! După un contraatac de senzație Erling Haaland a înscris, din cădere, în poarta „aristocraților”. Reușita a fost validată de sitemul VAR.

Pauză!

Min 45+1: Chelsea – Manchester City 2-2! Akanji a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap excelentă!

Min 36: Chelsea – Manchester City 2-1! Sterling a profitat de o greșeală în apărarea lui City! Englezul a înscris superb în poarta lui Ederson!

Reclamă

Min 29: Chelsea – Manchester City 1-1! Thiago Silva a înscris senzațional, după o fază fixă! După un corner, brazilianul a trimis balonul cu piciorul în poarta lui Ederson.

Min 25: Chelsea – Manchester City 0-1! Tot Erling Haaland a transformat penalty-ul!

Min 22: Penalty pentru Manchester City, după un fault asupra lui Erling Haaland.

Min 1: Chelsea – Manchester City 0-0: A început meciul!

FC Barcelona – Alaves 2-1

Final de meci!

Min 79: Ianis Hagi a fost introdus în teren!

Min 77: FC Barcelona – Alaves 2-1! Robert Lewandowski a transformat o lovitură de la 11 metri!

Min 53: FC Barcelona – Alaves 1-1! Robert Lewandowski a dat lovitura cu o lovitură de cap senzațională! Balonul trimis de acesta s-a dus, cu boltă, direct în poarta lui Sivera.

Pauză!

Min 1: FC Barcelona – Alaves 0-1! Scene uluitoare pe Stadionul Olimpic. După doar 20 de secunde și o recuperare senzațională a oaspeților, Omorodion a trimis balonul în poarta catalanilor!

Min 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre FC Barcelona și Alaves:

FC Barcelona: Ter Stegen – Cancelo, Martinez, Kounde, Araujo – Lopez, Gundogan, Pedri – Felix, Lewandowski, Yamal

Rezerve: Pena, Astralaga, Christensen, Alonso, Balde, Casado, Romeu, Raphinha, Torres.

Antrenor: Xavi

Alaves: Sivera – Gorosabel, Aqbar, Marin, Duarte – Blanco, Guevara – Rioja, Guridi, Lopez, Omorodin

Rezerve: Owono, Montero, Maras, Sola, Tenaglia, Rebbach, Mendes, Alkain, Ianis Hagi, Garcia, Karrikaburu.

Antrenor: Luis Garcia Plaza

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna ianuarie a anului 2022. Atunci, formația „blaugrana” s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0. Interesant este faptul că cei de la Alaves nu au mai reușit să câștige nicio partidă în fața Barcelonei din septembrie 2016. La momentul repsectiv, oaspeții din această etapă se impuneau cu scorul de 2-1.

Înainte de acest meci, FC Barcelona vine după înfrângerea surprinzătoare din partida cu Șahtior. Meciul respectiv, care a contat pentru etapa cu numărul 4 a grupelor UEFA Champions League, a fost pierdut de echipa lui Xavi cu scorul de 0-1.

De cealaltă parte, cei de la Alaves vin după victoria cu Almeria. Formația la care Ianis Hagi este legitimat a câștigat meciul respectiv cu scorul de 1-0.

În cazul în care catalanii lui Xavi se vor impune în acest duel își vor păstra poziția a 3-a din campionat, dar se vor apropia la 2 punte de Real Madrid, care este momentan pe 2, cu 32 de puncte. În cazul în care echipa oaspete se va impune, aceștia vor urca până pe locul 12, care este ocupat momentan de Osasuna, care are 14 puncte.

Cele mai tari dueluri ale zilei din marile campionate europene:

Chelsea – Manchester City 4-4

Partida dintre cele două formații contează pentru etapa cu numărul 12 din Premier League. Înainte de acest duel, „aristocrații” vin după victoria cu Tottenham, cu scorul de 4-1. De cealaltă parte, „cetățenii” lui Pep Guardiola și-au câștigat partida din Liga Campionilor, cu Young Boys, cu scorul de 3-0.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria celor de la Manchester City, cu scorul de 1-0. Partida respectivă a avut loc în luna mai a acestui an.

Lazio – AS Roma 0-0

Înaintea acestui episod din „Derby della Capitale”, cei de la Lazio sunt pe locul 10 în Serie A, cu 16 puncte după cele 11 meciuri jucate. De cealaltă parte, trupa lui Jose Mourinho este pe poziția a 8-a în campionat, cu 17 puncte.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc în luna martie a acestui an. Partida respectivă s-a încheiat cu victoria celor de la Lazio, cu scorul de 1-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și