Închide meniul

FC Barcelona, de la „mai mult decât un club” la o echipă obişnuită! Gerard Pique: „Puteam să mai jucăm trei ore şi tot nu marcam!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2021, 12:18

FC Barcelona, de la „mai mult decât un club la o echipă obişnuită! Gerard Pique: „Puteam să mai jucăm trei ore şi tot nu marcam!

Gerard Pique, resemnat după Atletico Madrid - FC Barcelona 2-0

Profimedia

Gerard Pique, resemnat după Atletico Madrid – FC Barcelona 2-0

După Lionel Messi, potopul la FC Barcelona! Catalanii trec printr-una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului. Fără niciun punct şi şut pe poartă în meciurile din UEFA Champions League, gruparea blaugrana a pierdut derby-ul cu Atletico Madrid, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, Gerard Pique, unul dintre liderii vestiarului, a sunat adunarea. „Am început bine, dar puteam să jucăm încă trei ore şi tot nu marcam. Suferim, trebuie să fim sinceri. Nu avem nicio altă posibilitate decât să luptăm. Trebuie să revenim mai puternici”, a spus Gerard Pique la finalul meciului, citat de mundodeportivo.com.

FC Barcelona se află pe locul 9 în La Liga după 7 etape. Catalanii au trei victorii, trei remize şi o înfrângere.

Luis Suarez a marcat în derby şi l-a făcut praf cu un singur gest pe Ronald Koeman

Luis Suarez a avut o seară de vis. Atacantul a marcat în derby-ul Atletico Madrid – FC Barcelona şi l-a făcut praf pe Ronald Koeman.

Reclamă

Anul trecut, „El Pistolero” a fost anunţat de olandez printr-un apel telefonic că nu mai este dorit pe Camp Nou. „M-a tratat cu dispreț, de parcă aveam 15 ani. M-a sunat şi mi-a spus că nu mai are nevoie de mine”, spunea atacantul.

Astfel, după golul de 2-0 din derby-ul cu catalanii, Luis Suarez a imitat un apel chiar în zona tribunei în care se afla Koeman, gest care, cel mai probabil, făcea referire la momentul care l-a deranjat. „Dedicaţia lui Luis Suarez pentru Ronald Koeman?”, au titrat jurnaliştii de la mundodeportivo.com.

Uruguayanul a jucat 6 sezoane pentru FC Barcelona, perioadă în care a înscris 147 de goluri în La Liga şi 25 în Champions League. După plecarea de la Barcelona, Luis Suarez a cucerit titlul cu Atletico, fiind unul dintre oamenii de bază a lui Diego Simeone.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC Barcelona, de la „mai mult decât un club” la o echipă obişnuită
  • Gerard Pique, resemnat după Atletico Madrid – FC Barcelona 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și