Închide meniul

FC Barcelona îl vrea cu orice preţ pe Erling Haaland! Xavi, anunţ clar despre transferul vedetei lui Dortmund: „Este interesul tuturor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 21:25

FC Barcelona îl vrea cu orice preţ pe Erling Haaland! Xavi, anunţ clar despre transferul vedetei lui Dortmund: „Este interesul tuturor!

Erling Haaland a decis unde va juca

Profimedia

FC Barcelona îl vrea cu orice preţ pe Erling Haaland

Xavi a vorbit deschis despre transferul lui Erling Haaland, la scurt timp după ce Javier Tebas, preşedintele La Liga, a dezvăluit că îşi doreşte ca superstarul norvegian şi Kylian Mbappe să ajungă în Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid„, a declarat Javier Tebas, preşedintele La Liga.

Xavi recunoaşte că vrea să îl aducă pe Erling Haaland pe Camp Nou. „Să îl avem pe Haaland în Spania este interesul tuturor, mai ales al lui Tebas, indiferent că va fi la Barcelona sau altă echipă”, a transmis antrenorul Barcelonei în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și:

Mino Raiola, comision record la transferul lui Erling Haaland

Mino Raiola poate încasa un comision record la trasferul lui Erling Haaland, unul care cel mai probabil va avea loc la finalul acestui sezon. Jucătorul cotat la 150 de milioane de euro e dorit de marile forţe ale Europei.

Conform spaniolilor de la AS, Raiola vrea un comision de 55 de milioane de euro. O parte din sumă va ajunge la tatăl jucătorului, Alf-Inge. Până acum, Raiola a încasat cei mai mulţi bani (22 de milioane de euro) după transferul lui Paul Pogba, din 2016, de la Juventus la Manchester United.

Reclamă

Mino Raiola a anunţat că marele transfer al lui Erling Haaland se va face, cel mai probabil, în vara lui 2022. Agentul a dezvăluit şi care sunt favoritele să îl achizioneze pe teribilul atacant al Borussiei Dortmund.

„Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară”, a spus Raiola, citat de Sport1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și