Închide meniul

Fernando Santos este din nou selecționer! L-a antrenat pe Cristiano Ronaldo, dar a ales o destinație surprinzătoare

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 21:37

Reclamă
Fernando Santos este din nou selecționer! L-a antrenat pe Cristiano Ronaldo, dar a ales o destinație surprinzătoare

Fernando Santos este din nou selecționer!

Profimedia

Fernando Santos este din nou selecționer! Antrenorul portughez a fost numit miercuri în funcţia de selecţioner al naţionalei din Azerbaidjan, a anunţat federaţia azeră într-un comunicat publicat pe propriul site.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La două luni după ce a fost demis de la conducerea echipei turce Beşiktaş Istanbul, antrenorul lusitan Fernando Santos (69 de ani) a revenit pe banca tehnică a unei echipe naţionale.

Fernando Santos este din nou selecționer!

El va conduce naţionala din Azerbaidjan şi are sarcina de a califica echipa azeră la primul turneu final al unei competiţii majore din istoria sa.

Azerbaidjan se află în divizia a treia a Ligii Naţiunilor, care va începe în septembrie. Azerii vor juca într-o grupă alături de Suedia, Estonia şi Slovacia, notează news.ro.

Pentru Fernando Santos, Azerbaidjanul este a patra selecţionată naţională pe care o va conduce, după Grecia (2010-2014), Portugalia (2014-2022) şi Polonia (2023). El a cucerit titlul european cu Portugalia, în 2016, iar anul trecut a fost demis de la cârma naţionalei poloneze după numai şase meciuri (3 victorii şi 3 înfrângeri).

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Ronaldo, mesaj despre retragere înainte de EURO 2024

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj despre retragere, chiar înainte de EURO 2024. Acesta a recunoscut faptul că la vârsta de 39 de ani, faptul că participă la un turneu final alături de naţionala sa este un mare cadou pe care l-a primit.

Cristiano Ronaldo va evolua la a şasea ediţie de EURO 2024. Starul lusitan este pe cale să devină primul jucător din istorie care reuşeşte o astfel de performanţă.

După ce a marcat o „dublă” în amicalul cu Irlanda, Cristiano Ronaldo a oferit declaraţii despre şansele Portugaliei la EURO 2024. Starul de la Al-Nassr a transmis că jucătorii sunt pregătiţi pentru turneul final, visând să obţină un rezultat mare.

Reclamă

„Este bine să ai picioarele pe pământ, dar cu gândul la cer și să visezi la Campionatul European. Visăm și suntem pregătiți. Talentul îl avem, dar cum spun de multe ori, talentul se muncește, nimeni nu îți dă nimic. Iar echipa este pregătită să muncească”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform marca.com.

De asemenea, întrebat dacă se va retrage, CR7 a transmis că încearcă să se bucure cât mai mult de fotbal, ajuns la 39 de ani.

„Știu că nu mai am mulți ani în fotbal. Să joci fotbal după 35 sau 36 de ani este deja un cadou. Eu am 39 de ani și încerc să savurez 39 de ani”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

La Campionatul European din Germania, Cristiano Ronaldo poate deveni cel mai în vârstă jucător care a evoluat vreodată la un turneu final continental, urmând să-l depăşească pe Lothar Matthaus. De asemenea, CR7 poate deveni şi cel mai în vârstă jucător care marchează la EURO, recordul fiind deţinut în prezent de Ivica Vastic, care a punctat la vârsta de 38 de ani şi 257 de zile.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:25

LIVE VIDEODavid Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber ACUM, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și