Închide meniul

Feyenoord – Ajax 6-0! „Măcel” în campionatul Olandei! „Lăncierii”, la cea mai dură înfrângere din istoria derby-ului

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 17:56

Reclamă
Feyenoord – Ajax 6-0! „Măcel în campionatul Olandei! „Lăncierii, la cea mai dură înfrângere din istoria derby-ului

Feyenoord s-a distrat cu marea rivală Ajax și s-a impus cu scorul de 6-0, în derby-ul Olandei

Feyenoord - Ajax 6-0 / Profimedia

Feyenoord s-a distrat cu marea rivală Ajax și s-a impus cu scorul de 6-0, în derby-ul Olandei. „Lăncierii” au un sezon dezastruos și au stabilit un record negativ, în istoria confruntărilor directe cu marea rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai titrat club din Olanda s-a aflat, pentru o bună parte a startului de sezon, în zona retrogradării. Totuși, după schimbarea antrenorului, „lăncierii” au urcat până în zona locurilor de cupă europeană.

Feyenoord – Ajax 6-0

Marea rivală Feyenoord i-a adus totuși cu picioarele pe pământ pe elevii lui John van ‘t Schip. În turul campionatului, gazdele s-au impus cu scorul de 4-0, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să se întâmple în etapa cu numărul 29.

După 34 de minute fără gol marcat, elevii lui Arne Slot au punctat de 3 ori, până la pauză, prin Pixao (min. 34), Minteh (min. 35) și Hancko (min. 45+1).

După o pauză în care tehnicianul lui Ajax nu a reușit să își mobilizeze jucătorii, Feyenoord a mai marcat de 3 ori, prin Minteh (min. 56), Timber (min. 62) și Paixao (min. 66).

Reclamă

„Lăncierii” au înregistrat astfel cea mai mare înfrângere din istoria duelurilor cu Feyenoord. De asemenea, de notat este faptul că acesta este cea mai mare înfrângere pentru Ajax, din ultimii 97 de ani!

Care au fost cele mai mari înfrângeri din istoria lui Ajax:

Ajax era eliminată de FCSB din Europa League în 2013! Cum arată acum jucătorii care făceau spectacol sub comanda lui „Reghe”

S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Jucătorii care îi făceau fericiți pe fanii roș-albaștrilor au publicat o poză care i-a impresionat pe fani.

Reclamă 4 / 0/3

Foștii jucători prezenți în această fotografie au contribuit la parcursul european fabulos al roș-albaștrilor, din sezonul 2012-2013. La momentul respectiv, FCSB trecea de Ajax (0-2; 2-0, 4-2 d.l.d) în șaisprezecimi și o învingea pe Chelsea (1-0) în prima partidă a optimilor. Totuși, englezii au revenit în retur, iar FCSB a fost eliminată, după 1-3 la Londra.

Florin Gardoș a publicat fotografia pe contul său personal de Facebook. În postarea respectivă pot fi văzuți, pe lângă Gardoș, Lukasz Szukala, Vlad Chiricheș, Alex Chipciu, Mihai Pintilii, Raul Rusescu și Alex Bourceanu, jucători care făceau spectacol în tricoul actualei vicecampioane.

VEZI AICI FOTOGRAFIA

Unul dintre urmăritorii lui Florin Gardoș a avut o reacție fabuloasă, la această fotografie. Acesta a întrebat: „Nea’ Gigi a făcut poza?”.

Dintre foștii jucători din această fotografie, doar Vlad Chiricheș și Mihai Pintilii mai au o legătură directă cu FCSB. Primul este fundaș la echipa lui Elias Charalambous, în timp ce al doilea este antrenorul secund al roș-albaștrilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și