Închide meniul

Final de eră! Cristiano Ronaldo, cea mai slabă clasare din ultimii 17 ani la Balonul de Aur. Lionel Messi nu a prins nici top 30

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2022, 19:30

Final de eră! Cristiano Ronaldo, cea mai slabă clasare din ultimii 17 ani la Balonul de Aur. Lionel Messi nu a prins nici top 30

Final de eră pentru Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo / Profimedia

E final de eră pentru Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Superstarul argentinian, care câştiga anul trecut al 7-lea trofeu la Paris, nu a prins nici măcar top 30. Rivalul Cristiano Ronaldo a avut o clasare foarte slabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala de decernare a Balonului de Aur 2022 este una de „coşmar” pentru Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Obişnuiţi cu clasarea pe podiumuri aproape an de an, cei doi mari fotbalişti nu trec de Top 20.

Final de eră pentru Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

În vârstă de 35 de ani, Lionel Messi, deţinătorul en-titre al trofeului, nu a fost inclus în top 30 ai celor mai buni jucători din lume. Vedeta lui PSG a avut probleme de adaptare la Paris şi este în afara clasamentului.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo, ajuns la 37 de ani, are cea mai slabă clasare din ultimii 17 ani. Ocupă abia locul 20, după sezonul bun pe care l-a avut la Manchester United.

Reclamă

Cine ar fi câştigat mult râvnitul trofeu dacă Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu existau

Microbiştii din întreaga lume s-au întrebat cine ar fi câştigat Balonul de Aur dacă Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu existau. Cei doi mari fotbalişti au dominat fotbalul mondial în ultimul deceniu şi au câştigat împreună 12 trofee.

Xavi ar fi avut 2 Baloane de Aur dacă cele două legende nu se năşteau. Andres Iniesta, Fernando Torres, Neymar şi Antoine Griezmann s-ar fi lăudat şi ei cu un trofeu, potrivit onefootball.com.

Reclamă 4 / 0/3

2008 – Fernando Torres (a fost câştigat de Cristiano Ronaldo)
2009 – Xavi (a fost câştigat de Lionel Messi)
2010 – Andres Iniesta (a fost câştigat de Lionel Messi)
2011 – Xavi (a fost câştigat de Lionel Messi)
2012 – Andres Iniesta (a fost câştigat de Lionel Messi)
2013 – Franck Ribery (a fost câştigat de Cristiano Ronaldo)
2014 – Manuel Neuer (a fost câştigat de Cristiano Ronaldo)
2015 – Neymar (a fost câştigat de Lionel Messi)
2016 – Antoine Griezmann (a fost câştigat de Cristiano Ronaldo)
2017 – Neymar (a fost câştigat de Cristiano Ronaldo)
2018 – Luka Modric
2019 – Virgil van Dijk (a fost câştigat de Lionel Messi)
2020 – Robert Lewandowski (trofeul nu s-a acordat din cauza pandemiei de COVID-19)
2021 – Robert Lewandowski (a fost câştigat de Lionel Messi)
2022 – se va acorda pe 17 octombrie

Juan Laporta: „Mă voi întâlni cu Lionel Messi luni, la Paris!”

Juan Laporta a făcut un anunţ important. Preşedintele Barcelonei le-a dezvăluit fanilor că se pregăteşte un moment special dedicat lui Lionel Messi la duelul împotriva marii rivale.

Fanii grupării blaugrana continuă să viseze la revenirea lui Messi pe Camp Nou. Laporta a anunţat că se va întâlni cu starul argentinian la gala decernării Balonului de Aur.

„Cu siguranţă vom face un gest de recunoştinţă pentru cel mai bun jucător din istoria Barcelonei. Este în memoria colectivă a noastră. Duminica aceasta se împlinesc 18 ani de la debutul său la Barcelona. Cu toţii îi ştim cariera sa de succes.

Cu siguranţă mă voi întâlni cu el luni, la Paris, la gala decernării Balonului de Aur. Este jucătorul lui PSG şi nu facem nimănui o favoare, trebuie să îl respectăm. Suntem foarte conştienţi de valoarea lui Leo. Sunt mulţi catalani care continuă să poarte tricoul lui Messi„, a declarat Juan Laporta pentru Barca TV, citat de marca.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și