Închide meniul

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

Alexandra Costea Publicat: 1 octombrie 2024, 18:19

Reclamă
Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

Getty Images

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian Ibrahimovici va face parte pentru prima oară din lotul naţionalei, notează rmcsport.fr. Este prima oară când fiul lui Zlatan Ibrahimovici este concocat la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maximilian Ibrahimovici va partcipa săptămâna viitoare la un un stagiu de pregătire în Spania. În acest cantonament sunt programate trei meciuri amicale, dintre care două cu Japonia şi unul cu Statele Unite.

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

Maximilian Ibrahimovici, care pe 22 septembrie a împlinit 18 ani, îi calcă pe urme tatălui său. Atacantul a semat în vară primul său contract în lumea fotbalului profesionist, cu AC Milan. Tânărul joacă în prezent la echipa de tineret, club unde tatăl său şi-a încheiat cariera. Starul suedez Zlatan Ibrahimovici s-a retras din fotbal la vârsta de 41 de ani, în iunie anul trecut.

Andreas Pettersson, selecţionerul naţionalei U18 a Suediei, a declarat că îl urmăreşte pe fiul lui Ibrahimovici de exact un an. Parcursul impresionat de la AC Milan al atacantului l-a făcut pe antrenor să ia decizia de a-l convoca la naţională.

„Îl urmăresc de exact un an. În primul rând, el a jucat din ce în ce mai mult pentru echipa U18 a Milanului şi a obţinut mai mult timp de joc pe parcursul anului trecut. De atunci, el s-a dezvoltat şi a jucat bine. A avut un început excelent cu Primavera. Aceasta este o bună oportunitate pentru noi să îl vedem în mediul nostru”, a declarat Pettersson, pentru cotidianul Expressen.

Reclamă
Reclamă

Maximilian Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei

Mai mult, selecţionerul a remarcat o calitate esenţială a lui Maximilian. Andreas Pettersson este nerăbdător să-l vadă pe fiul lui Ibrahimovici la naţionala U18.

„Principala calitate pe care am observat-o este că ajunge în situaţii în care poţi marca goluri şi să finalizeze situaţii, este bun la asta. Este bun la pătrunderea în suprafaţa de pedeapsă şi în zona porţii. Avem o ocazie bună să-l aducem şi să-l urmărim. Începem să îl cunoaştem mai bine, iar el începe să ne cunoască. Mă aştept să îl văd în mediul nostru”, a adăugat antrenorul naţionalei U18 a Suediei.

Totodată, şi John Mellberg, fiul lui Olof Mellberg, un alt fost internaţional suedez, a fost selectat în lotul de juniori.

Reclamă

Şi fiul cel mic al lui Zlatan Ibrahimovici face furori în lumea fotbalului suedez

Anul trecut, Vincent, fiul cel mic al lui Zlatan Ibrahimovici , a fost convocat la naţionala U15 a Suediei. Ca şi fratele său mai mare, Vincent Ibrahimovici este produs al clubului de tineret al clubului AC Milan.

Atunci când a fost convocat la naţionala de tineret, Janne Andersson fostul selecţioner al echipei U15, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Vincent.

„Este un jucător interesant. Pasează foarte bine, înţelege bine jocul şi este bun în faţa porţii. Este un mijlocaş bun şi sunt fericit că voi avea în curând ocazia să-l văd şi să-l cunosc pe el şi pe ceilalţi jucători”, a declarat acesta, în noiembrie 2023, pentru Sportbladet.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și