Închide meniul

Fiul lui Andrea Pirlo, amenințat cu moartea după sezonul de coșmar al tatălui său la Juventus! Mesajul sfâșietor al puștiului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 aprilie 2021, 17:09

Fiul lui Andrea Pirlo, amenințat cu moartea după sezonul de coșmar al tatălui său la Juventus! Mesajul sfâșietor al puștiului

profimediaimages

Fiul lui Andrea Pirlo a fpst amenințat cu moartea

Sezonul de debut al lui Andrea Pirlo în antrenorat a fost unul mai mult decât dificil. Juventus a ieșit demult din lupta pentru titlu, iar în Champions League a fost eliminată încă din "optimi" de FC Porto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Andrea Pirlo, amenințat cu moartea

Suporterii lui Juventus nu mai suportă eșecurile. Aceștia au trecut la amenințări la adresa familiei lui Pirlo, iar fiul său de numai 17 ani a fost victima principală.

"Eu nu sunt o persoana care judeca, nu imi place s-o fac. Fiecare are dreptul sa spuna ce vrea. Sunt primul care face asta si nu as vrea niciodata ca cineva sa imi ia libertatea de exprimare. Părinții mei m-au învățat să am idei, și mai presus de toate, să le ascult pe ale altora, dar cred că există o limită pentru toate și această limită a fost depășită de ceva timp.

Am 17 ani și primesc mesaje de acest fel în fiecare zi (vi-l arăt pe ultimul primit acum puțin timp) nu pentru că fac ceva anume, numai pentru că sunt fiul unui antrenor, căruia probabil, s-ar putea să nu-i placă.

Aceasta ar fi 'vina mea' și motivul pentru care primesc în fiecare zi mesaje care îmi doresc moartea și diverse insulte. Aș vrea să vă rog să vă puneți în pielea mea, doar o secundă, și să vă întrebați ce veți simți", a scris Niccolo Pirlo, pe Instagram.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10)

Niccolo Pirlo joacă pentru echipa U19 de la Juventus. El este fiul cel mare al antrenorului bianconerilor, care mai are o fiică din mariajul precedent. Cu actuala soție, Andrea Pirlo are gemeni. 

Juventus, cel greu sezon din ultimul deceniu

În ultima etapă din Serie A, Juventus a reușit doar un 1-1 pe terenul Fiorentinei. Bianconerii sunt la 13 puncte de liderul Inter, cu cinci etape rămase de disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Napoli va câștiga în fața lui Torino, Juventus va cădea în afara locurilor de Champions League. De 10 ani n-au mai terminat bianconerii în afara primelor patru poziții.

Recomandări
  • Juventus, sezon de coșmar
  • Fiul lui Pirlo a fost amenințat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și