Închide meniul

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Selecționerul, declarație senzațională despre Vincent

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 13:00

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Selecționerul, declarație senzațională despre Vincent

Zlatan Ibrahimovic și-a încheiat cariera de fotbalist la finalul sezonului trecut

Zlatan Ibrahimovic / Profimedia

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Vincent va îmbrăca tricoul selecționatei pentru prima dată, spre fericirea tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vincent a fost convocat pentru prima dată la naţională. Produs al generaţiei 2008 şi mijlocaş la echipele de tineret ale lui AC Milan, ca şi fratele său mai mare Maximilian (născut în 2006), el se va alătura unui grup de 66 de jucători la Stockholm, între 4 şi 7 decembrie, notează news.ro.

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala U15 a Suediei! Mesajul selecționerului

„Este un jucător interesant. Pasează foarte bine, înţelege bine jocul şi este bun în faţa porţii. Este un mijlocaş bun şi sunt fericit că voi avea în curând ocazia să-l văd şi să-l cunosc pe el şi pe ceilalţi jucători”, a reacţionat antrenorul suedez de la U15 într-un interviu acordat ziarului Sportbladet.

„Înţeleg că această convocare generează mult entuziasm. Este fiul unuia dintre cei mai buni jucători suedezi din toate timpurile şi este prima oară când este convocat”, a mai adăugat el, în timp ce Janne Andersson, care a fost selecţionerul Suediei până duminică înainte de a demisiona, a făcut apel la reţinere.

„L-am cunoscut, dar nu l-am văzut niciodată jucând, aşa că nu-l pot judeca. Nu ar trebui să îl comparaţi prea mult cu tatăl său imediat, nu ar fi corect”, a spus el, în comentarii preluate de La Gazzetta dello Sport.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovici şi-a anunţat finalul carierei în iunie anul trecut, la vârsta de 41 de ani. Cu excepţia Ligii Campionilor, pe care nu a câştigat-o niciodată, el a câştigat aproape totul la nivel de club, cu titluri de campion în patru ţări diferite: două în Olanda cu Ajax (2001-2004), cinci în Italia (trei cu Inter între 2006 şi 2009, două cu AC Milan între 2010 şi 2012 şi apoi din 2020 până în 2023), unul în Spania cu Barcelona (2009-2011) şi patru în Franţa cu PSG (2012-2016). De asemenea, a câştigat Liga Europa cu Manchester United (2017).

Zlatan Ibrahimovic s-a despărţit cu ochii în lacrimi de AC Milan

Atacantul în vârstă de 41 de ani a fost pentru ultima dată pe San Siro, din postura de jucător al rossonerilor. Din păcate pentru el, nu a putut evolua în meciul AC Milan – Verona, scor 3-1, din ultima etapă a sezonului trecut din Serie A.

Starul suedez a văzut din tribuna oficială confruntarea, iar fanii au ţinut să îi mulţumească pentru perioada în care a îmbrăcat tricoul lui AC Milan. Suporterii din peluză au pregătit o coregrafie specială, care a reuşit să îl emoţioneze pe „Ibra”.

Reclamă 4 / 0/3

„GODBYE”, a fost jocul de cuvinte ales de ultraşi, o combinaţie între „Dumnezeu” şi „La revedere!”. Camerele l-au surprins pe Zlatan cu lacrimi în ochi. Şi iubita lui, Helena Seger, s-a stăpânit cu greu să nu plângă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și