Închide meniul

Flick nu face click! Bayern nu-l lasă la ”națională”. ”Am fi nebuni dacă ar pleca înainte de vreme!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 15 martie 2021, 19:15

Flick nu face click! Bayern nu-l lasă la ”națională”. ”Am fi nebuni dacă ar pleca înainte de vreme!”

Profimediaimages

Deși a colaborat cu Low (stânga), Flick (centru) nu va fi lăsat să ajungă pe banca naționalei germane

”Am fi nebuni dacă am lăsa antrenorul nostru să plece înainte de vreme. Dacă eu aș fi tehnician și aș vrea să schimb Bayern pe federație, m-ar bufni râsul”, au fost cuvintele prin care fostul mare international gereman Karl-Heinz Rummenigge, actualmente președintele comitetului director de la Bayern Munchen, a anunțat că Hansi Flick nu va pleca la echipa naională, după ce Joachim Low a anunțat că părsește postul de tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rummenigge a mai adăugat că nu trebuie uitat faptul că Hansi Flick are contract pe ”Allianz Arena” până în 2023. În declarații pentru agenția ”DPA”, el a mai precizat că pentru a îndepărta orice suspiciune, a dialogat direct cu președintele federației, Fritz Keller. ”Decizia DFB de a nu lua legătura cu niciun antrenor care are contract și după 2021 mi se pare extrem de serioasă. Mereu am spus că antrenorul este cel mai important angajat și avem semnat cu el un angajament cu date cunoscute. Din acest punct de vedere, nu există niciun fel de probleme. Nu trebuie să rezolvăm noi sincopele de la federație. A, și încă ceva. Dacă eu aș fi antrenor la Bayern și aș vrea să ajung la DFB, doar m-ar bufni râsul”.

Hansi Flick, care a evoluat la Bayern, ca jucător, între 1985 și 1990, a fost, din vara lui 2019, asistentul lui Niko Kovac. Apoi, după plecarea acestuia, a devenit interimar pe 3 noiembrie, fiind confirmat ca ”principal” pe 22 decembrie. Sezonul trecut a câștigat cu Bayern șase trofee!!!

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și