Închide meniul

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid. Ce star vrea să mai aducă lângă Kylian Mbappe

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 8:48

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid. Ce star vrea să mai aducă lângă Kylian Mbappe

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid

Florentino Perez şi Kylian Mbappe / Colaj Profimedia

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid. Formaţia cu cele mai multe titluri din istoria UEFA Champions League îşi pregăteşte deja planul pentru sezonul viitor, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez l-a anunţat pe preşedintele Nasser Al-Khelaifi că nu va mai continua din vară pe Parc des Princes şi că urmează să părăsească echipa din postura de jucător liber de contract. Din vară, Kylian Mbappe va îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

Florentino Perez face Dream Team la Real Madrid

Anunţul oficial va mai întârzia, în condiţiile în care Real Madrid şi PSG se pot întâlni în fazele superioare ale UEFA Champions League din primăvară. Potrivit celor de la fichajes.net, Florentino Perez a discutat deja cu Mbappe despre transferuri şi Real Madrid va încerca să îl readucă pe Achraf Hakimi.

Marocanul a plecat de la Real Madrid în vara anului 2018. El a jucat sub formă de împrumut la Borussia Dortmund timp de două sezoane, după care a fost vândut de madrileni în 2020 la Inter, pentru 43 de milioane de euro. Un an mai târziu, Hakimi a ajuns la PSG, echipă care a plătit 68 de milioane de euro pentru transferul său.

Pe lângă faptul că achraf Hakimi este unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta din lume în acest moment, marocanul este prieten foarte bun cu Kylian Mbappe. În acest moment, Achraf Hakimi este cotat la 65 de milioane de euro potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, dar rămâne de văzut cum ar decurge negocierile dintre Real Madrid şi PSG, după anunţul plecării lui Kylian Mbappe.

Reclamă

Suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG!

Starul naţionalei Franţei nu s-a uitat la bani atunci când a decis să o părăsească pe PSG. Iată suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG.

Potrivit as.com, Mbappe renunţă la circa 100 de milioane de euro pentru a semna din vară cu o altă echipă fără a intra în conflict cu PSG. Cel mai probabil, va merge la Real Madrid.

Mbappe urma să încaseze un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro de la PSG, la care a renunţat. Totodată, el a fost de acord să cedeze o parte din prima de instalare pe care o va încasa de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă aceşti bani, Mbappe ar accepta şi un salariu clar mai mic decât cel pe care îl avea la PSG. La campioana Franţei, starul „cocoşului galic” primea un salariu de 70 de milioane de euro.

Se vehiculează că Mbappe a primit o ofertă de 35 de milioane de euro pe sezon de la Real Madrid. Astfel, singurul criteriu pe care Mbappe l-a ales atunci când a decis să plece de la formaţia pariziană este cel sportiv. Mbappe tânjeşte după trofee europene, iar Real Madrid, cea mai titrată echipă din Europa, pare destinaţia perfectă pentru el, din acest punct de vedere.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și