Închide meniul

Florentino Perez sfidează pandemia! Real Madrid pregătește transferul uriaș al lui Neymar. Cât costă starul lui PSG

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 15:33

Florentino Perez sfidează pandemia! Real Madrid pregătește transferul uriaș al lui Neymar. Cât costă starul lui PSG

Abaca Press / Liewig Christian/ABACA via hepta

Real Madrid nu renunță la Neymar. Transferul său este încă posibil: ”Florentino îl dorește”

Ribeiro a confirmat într-un interviu pentru ESPN Brazilia că Real Madrid a fost ”foarte interesată” de transferul lui Neymar pe Santiago Bernabeu. Se știe, de asemenea, că Florentino Perez, președintele clubului, îl dorește foarte mult pe starul sud-american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wagner Riberio, detalii din culisele transferului lui Neymar

”Am mers la Madrid de multe ori pentru că visul lui Florentino este ca Neymar să joace pe Bernabeu. Anul trecut m-am întâlnit cu el, în mai, în biroul său, și mi-a spus că încă îl dorește.

Real Madrid m-a sunat de multe ori (înainte să ajungă la Barca). Astăzi, prețul de pornire pentru un transfer al lui Neymar de la PSG este de 164 de milioane de euro. Este un preț care nu exista în urmă cu un an”, a dezvăluit Ribeiro pentru ESPN, citat de AS.

Neymar, dorit cu insistență la Barcelona din vară

Emili Rousaud, fost vicepreședinte la Barcelona, a dat de înțeles că Neymar s-ar reîntoarce la clubul catalan și va juca alături de Lionel Messi.

”În cazul lui Neymar cred că transferul se va face în vară. Nu văd nimic imposibil în asta”, a spus Rousaud pentru ESPN.

Reclamă

Neymar a plecat la PSG în vara lui 2017 pentru suma de 222 de milioane de euro. Brazilianul a reușit 105 goluri în 186 de meciuri pentru parizieni.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și