Închide meniul

Ghinion fără sfârșit! Florin Andone s-a accidentat din nou. A rezistat doar 13 minute pe teren la Brighton U23

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2021, 16:03 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:41

Ghinion fără sfârșit! Florin Andone s-a accidentat din nou. A rezistat doar 13 minute pe teren la Brighton U23

Florin Andone s-a accidentat din nou / profimediaimages

Florin Andone s-a accidentat din nou

  • Florin Andone a stat 10 luni departe de gazon
  • Românul s-a accidentat din nou

Florin Andone s-a accidentat din nou! A fost primul meci pentru Andone după o pauză de aproape 10 luni. A fost titular la echipa a doua a lui Brighton, dar a rezistat pe teren numai 13 minute. După ce a trimis o centrare în careul advers, românul a acuzat dureri. Antrenorul l-a chemat imediat la margine și l-a scos de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone s-a accidentat din nou

Brighton a decis să-l trimită pe Andone la echipa a doua ca să revină într-o formă fizică bună. N-a fost să fie așa pentru el.

„A lipsit mult timp din cauza problemei la genunchi. A muncit foarte mult să revină alături de echipă și va primi câteva minute în următorul meci de la echipa U23, e un lucru bun pentru noi. Va trebui să facă pașii necesari pentru a-și recăpăta forma fizică, având în vedere că a lipsit aproximativ 9 luni.

Reclamă

Nu e ușor să intri într-un meci din Premier League, iar noi punem accent pe recăpătarea formei fizice și strângerea minutelor pe teren”, a declarat antrenorul lui Brighton, Graham Potter, înaintea meciului Brighton U23 – Southampton U23.

Celebrul Danny Welbeck a rămas impresionat când Andone s-a întors la antrenamente. „E unul la un milion”, a spus fostul atacant de la Manchester United și Arsenal.

Reclamă

Florin Andone mai are contract cu Brighton până în 2023. El a ajuns la formația din Premier League în iulie 2018, de la Deportivo La Coruna. Românul a adunat în total 30 de meciuri la Brighton și a înscris 6 goluri. Andone este cotat în prezent la 2,8 milioane de euro.

Florin Andone, coșmar la Galatasaray

În stagiunea precedentă, Brighton l-a împrumutat pe Andone la Galatasaray. Atacantul român a înscris doar 2 goluri în capitala Turciei, aventură care s-a încheiat cu un coșmar.

Pe 14 iunie 2020, într-un meci Rizespor – Galatasaray 2-0, Florin Andone s-a accidentat grav. Verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate.

Reclamă 4 / 0/3

Andone și-a reluat antrenamentele individuale abia în decembrie 2020. Începând cu sfărșitul lui februarie, românul s-a pregătit alături de colegi. Nu se știe deocamdata cât va lipsi după ultimele probleme de la Brighton U23.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Dinamo Zagreb - PAOK Salonic 2-0
Fotbal extern • 7 mart., 23:58
Dinamo Zagreb – PAOK 2-0. Răzvan Lucescu, pas greșit în Conference League. Rezultatele serii din Europa