Închide meniul

Florin Andone l-a uimit pe celebrul Danny Welbeck: „Unul la un milion!”. Atacantul român rupe sala de forţă: „E ca un animal!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 6:07 / Actualizat: 19 mai 2022, 17:22

Reclamă
Florin Andone l-a uimit pe celebrul Danny Welbeck: „Unul la un milion!. Atacantul român rupe sala de forţă: „E ca un animal!

Florin Andone l-a uimit pe celebrul Danny Welbeck

Florin Andone l-a uimit pe celebrul Danny Welbeck / profimediaimages.ro

Florin Andone l-a uimit pe Danny Welbeck prin activitatea intensă la sala de forță. Florin Andone a început antrenamentele individuale în decembrie, după ruptura de ligamente încrucișate din iunie 2020. Românul s-a pregătit normal, alături de colegi, începând cu sfârșitul lunii februarie şi este din ce în ce mai aproape de revenirea pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone l-a uimit pe Danny Welbeck

Danny Welbeck, colegul şi prietenul său de la Brighton, are doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român: „E unul la un milion. E la fel ca Lucas Perez când era la Arsenal. E o nebunie să vezi că mergi într-un alt vestiar şi vezi aceeaşi persoană. Nu se opreşte niciodată din vorbit, e incredibil. Acum, are un bebelus şi credeam că va fi mai obosit, însă este la fel, până la sfârşitul zilei.

Danny Welbeck: „Eu şi Florin Andone avem o competiţie, dar una prietenoasă”

A trecut printr o perioadă dificilă. Am vorbit cu el despre asta. Trebuie să fii sigur că eşti gata. Suntem profesionişti, dar avem o competiţie, dar una prietenoasă. Nu se antrenează de mult timp cu noi, iar primele săptămâni sunt mai grele. La sala este ca un animal. Aşteaptă să revină pe teren”, a declarat Danny Welbeck pentru MyAlbionTV.

Florin Andone revine la meciurile lui Brighton luna aceasta

Graham Potter, antrenorul lui Brighton, este încântat de revenirea la antrenamente a lui Florin Andone. Tehnicianul a explicat că atacantul român va juca luna aceasta, însă doar dacă se va simţi în regulă.

Reclamă
Reclamă 4

„Ne bucurăm că s-a întors la antrenament, pentru că a trecut printr-o perioadă lungă de recuperare, după ce a muncit din greu. Oamenii din staff-ul medical au făcut o treabă fantastică cu el. Acum trebuie să se antreneze și, probabil, va avea parte și de minute.

Ne așteptăm (n.r – să joace) după pauza internațională. Va depinde de modul în care el se va simți în următoarele săptămâni. Nu cred că e departe de revenire, dar a lipsit mult timp, așa că trebuie să avem grijă”, a spus Graham Potter, pentru Sussex Live.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și