Închide meniul

Florin Andone și-a serbat ziua în izolare. Cum a sărbătorit atacantul României

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 8:07

Reclamă
Florin Andone și-a serbat ziua în izolare. Cum a sărbătorit atacantul României

frf.ro

Florin Adone și-a serbat ziua în izolare. Cum a sărbătorit atacantul României

Andone, împreună cu mama și iubita Yolanda, au stat împreună în apartamentul din zona Bakırköy a Istanbulului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mama a venit la Istanbul să mă vadă în urmă cu o lună, înainte de meciul cu Beșiktaș, care a fost și ultimul înainte de întreruperea campionatului. Văzând cum evoluează situația, i-am spus să mai rămână și să nu se întoarcă în Spania. Acolo ar fi fost singură în toată această perioadă plină de restricții. S-a dovedit cea mai bună decizie că a rămas alături de noi”, a declarat Andone pentru frf.ro.

Dorințele lui Florin Andone de ziua lui

”Să fim sănătoși și să ieșim cu toții cu bine din toată această situație. Abia aștept să revin la antrenamente și pe terenul de joc, dar sănătatea și siguranța tuturor e pe primul loc.

Le mulțumesc fanilor pentru miile de mesaje primite de ziua mea. Le urez și eu sănătate tuturor românilor și îi îndemn să respecte toate recomandările autorităților. Împreună vom reveni mai puternici!”, a mai spus Andone pentru sursa citată.

Florine Andone a jucat ultima dată fotbal pe 15 martie

Florin Andone a evoluat ultima dată într-un meci Gatalasaray-Beșiktaș, încheiat la egalitate, 0-0, pe data de 15 martie.

Reclamă
Reclamă

”Urma să avem un antrenament în săptămâna ce urma, dar am fost anunțați să stăm acasă”, a declarat Andone.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

FCSB, cu un pas în play-off-ul Europa League în cazul unei victorii cu Rangers! Calculele care cresc miza meciului din Scoția

18:32

„Să-mi dea Premier League, medalia şi bonusul” Jose Mourinho a spus ce ar trebui să se întâmple dacă City va fi găsită vinovată!

18:29

FotoRadu Drăguşin, inclus de inteligenţa artificială într-un TOP 10 inedit. Declan Rice şi Jamie Vardy conduc clasamentul

18:00

Adrian Mititelu negociază cu un fost antrenor de la Dinamo și Rapid! Pe cine vrea să aducă la FCU Craiova

17:53

„Se pune problema unei înlocuiri?” Daniel Pancu a anunţat decizia FRF în privinţa lui, după ieşirea de la meciul cu Elveţia!

17:08

Thomas Muller, mesaj pentru Hansi Flick înainte de Barcelona – Bayern! Ce a transmis înainte de întâlnirea cu fostul său antrenor

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 4 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 5 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 6 Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului. Marea cursă e duminică, ora 21:45, pe AntenaStars şi AntenaPLAY
Citește și