Închide meniul

Florin Prunea i-a făcut praf pe oficialii de la Neftci Baku, după ce Adrian Mutu a fost dat afară: „Lasă-l naibii de fotbal”

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 23:21

Reclamă
Florin Prunea i-a făcut praf pe oficialii de la Neftci Baku, după ce Adrian Mutu a fost dat afară: Lasă-l naibii de fotbal”

Florin Prunea i-a făcut praf pe oficialii de la Neftci Baku, după ce Adrian Mutu a fost dat afară

Florin Prunea / Hepta

Florin Prunea i-a făcut praf pe oficialii de la Neftci Baku, după ce Adrian Mutu a fost dat afară. Fostul mare portar al echipei naționale a vorbit despre situația „Briliantului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român are parte de sărbători negre. Mama acestuia a decedat înainte de Crăciun, iar la puțin timp după această tragedie oficialii de la Neftci Baku l-au dat afară, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în acest sezon.

Florin Prunea i-a făcut praf pe oficialii de la Neftci Baku, după ce Adrian Mutu a fost dat afară. I-a transmis un sfat „Briliantului”

Fostul portar al echipei naționale este de părere că oficialii lui Neftci au profitat de tragedia din viața lui Adrian Mutu pentru a-l da afară. Totodată, Florin Prunea a transmis faptul că „Briliantul” ar trebui să stea o perioadă departe de fotbal, pentru a se liniști.

”Nu e ușor. Trebuie să se liniștească. Lasă-l naibii de fotbal. Ei au profitat de momentul ăsta greu. El s-a dus, a încercat. Au forțat nota. I-a costat și i-a usturat, cred. E interesat de urmărit ce va face”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Adrian Mutu a preluat-o pe Neftci în luna iulie a acestui an. A strâns 23 de meciuri pe banca echipei azere și a avut o medie de 1,52 de puncte obținute pe meci.

Reclamă

În cariera sa de antrenor, „Briliantul” le-a mai pregătit pe: FC Voluntari, Al-Wahda (echipa a 2-a), România U21, FCU Craiova și Rapid.

Neftci Baku a plătit o avere pentru contractele lui Laurențiu Reghecampf și Adrian Mutu

Primul care a pregătit-o pe Neftci a fost „Reghe”, care s-a aflat pe banca echipei în sezonul 2022/2023. Adrian Mutu a preluat echipa din Azerbaidjan după plecarea lui Reghecampf, dar a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

„Briliantul” a plecat de la Neftci cu o sumă importantă, nu mai puțin de 350.000 de euro după această demitere, potrivit informațiilor oferite de sportinfo.az. Până în momentul plecării, Adrian Mutu a primit suma de 300.000 de euro pentru cele 5 luni petrecute pe banca formației.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, în doar câteva luni, Mutu a încasat suma uluitoare de 650.000 de euro de la Neftci Baku. De asemenea, formația azeră a mai achitat și suma de 200.000 de euro pentru a-i rezilia contractul acestuia, de la Rapid.

De cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf avea un salariu de 480.000 de euro la Neftci. La momentul la care a plecat, acesta mai avea încă un an din înțelegere, iar formația azeră a fost nevoită să îi achite clauza de reziliere, cuprinsă între 300.000 și 400.000 de euro.

Astfel, în total, clubul a achitat aproximativ 780.000 de euro pentru serviciile tehnicianului care o elimina pe Ajax din Europa League, în 2013, alături de FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și