Închide meniul

Florinel Coman a primit cea mai mare notă după ce a reuşit o dublă fabuloasă pentru Al-Gharafa

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2024, 21:25

Reclamă
Florinel Coman a primit cea mai mare notă după ce a reuşit o dublă fabuloasă pentru Al-Gharafa

Florinel Coman a primit cea mai mare notă după ce a reuşit o dublă fabuloasă pentru Al-Gharafa

Captură Twitter

Florinel Coman a primit cea mai mare notă după ce a reuşit o dublă fabuloasă pentru Al-Gharafa. Florinel Coman a marcat primele goluri în meciuri oficiale pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a avut o prestaţie stelară în partida pe care Al-Gharafa a câştigat-o cu Al Rayyan, scor 2-1. Românul a marcat cele două goluri care au adus prima victorie pentru Al-Gharafa în noul sezon. Florinel Coman este aşteptat să strălucească şi în duelurile stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar din Liga Campionilor Asiei, competiţie ce se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Florinel Coman a primit cea mai mare notă după ce a reuşit o dublă fabuloasă pentru Al-Gharafa

Pentru cele două goluri, Coman a primit cea mai mare notă. Astfel, cei de la Sofascore i-au acordat lui Coman nota 7,9.  Coman a egalat în minutul 70 după ce a primit o pasă de la Joselu.

În minutul 83, Coman avea să înscrie golul victoriei şi să devină eroul celor de la Al-Gharafa.

Reclamă
Reclamă

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia. Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Reclamă

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Adversarele lui Al Gharafa din Liga Campionilor Asiei

Acasă

  • Pakhtakor (Uzbekistan)
  • Al Ain (Emiratele Arabe Unite)
  • Al Nassr (Arabia Saudită)
  • Al Wasl (Emiratele Arabe Unite)

Deplasare

  • Persepolis FC (Iran)
  • Al Hilal (Arabia Saudită)
  • Esteghlal FC (Iran)
  • Al Ahli Saudi FC (Arabi Saudită)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

23:31

FotoGestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Săpunaru s-a accidentat

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și