Închide meniul

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2024, 20:20

Reclamă
Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă

Florinel Coman, în timpul unui antrenament la Al Gharafa/ Instagram

Florinel Coman a fost pentru prima dată titular la noua sa echipă, Al Gharafa. Internaţionalul român, plecat în această vară de la FCSB, nu a avut parte de un debut fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost transferat de Al Gharafa imediat după ce şi-a încheiat parcursul la EURO 2024, alături de România. Arabii au plătit suma de 5,25 milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă

Florinel Coman a fost titularizat în duelul amical dintre Al Gharafa şi Al Ahli. Echipa internaţionalului român a fost învinsă la limită însă, scor 0-1, după un gol marcat de Darisi, în minutul 70.

Al Gharafa îşi desfăşoară cantonamentul de vară în Slovacia, acolo unde a mai disputat deja un meci amical, cu Al Sharjaf. În acest duel, Florinel Coman a fost introdus pe parcurs, echipa sa fiind de asemenea învinsă, scor 2-3.

Pe 31 iulie, Al Gharafa va mai disputa un meci amical, ultimul din cantonamentul din Slovacia. Echipa lui Florinel Coman se va duela cu Apollon Limassol.

Reclamă
Reclamă 4

Pe 9 august, Al Gharafa va disputa primul meci din noul sezon din Qatar, urmând să se dueleze cu Al-Khor. Ulterior, pe 13 august, echipa lui Florinel Coman îşi va începe parcursul din Liga Campionilor Asiei, competiţie care se vede live în AntenaPLAY.

Al Gharafa se va duela cu învingătoarea duelului Sepahan – Al Shabab, în turul secund preliminar din competiţia asiatică.

Dacă va reuşi să treacă de această confruntare, echipa lui Coman se va duela în finala pentru Liga Campionilor Asiei cu învingătoarea dintre Shandong Taishan şi Bangkok United.

Reclamă

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa

Florinel Coman a plecat de la FCSB şi şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. Fostul golgheter al campioanei României pare a se simţi excelent la noua sa echipă din Qatar.

Florinel Coman şi-a încheiat vacanţa de după EURO 2024 şi se antrenează alături de noii săi coechipieri. La finalul şedinţei de pregătire a făcut mai multe imagini. Apare în timp ce îşi arată muşchii.

Florinel Coman are şansa, odată cu acest transfer uriaş în Qatar, să facă senzaţie în Liga Campionilor Asiei, competiţie în care au putut fi văzuţi, sezonul trecut, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Sergej Milinkovic-Savic, dar şi antrenorii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu. Dan Petrescu o antrena atunci pe echipa sud-coreeană Jeonbuk. Cosmin Olăroiu era la aceeaşi echipă pe care o antrenează şi în prezent, Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și