Închide meniul

Focar de Covid-19 la Barcelona. Încă trei jucători au fost testaţi pozitiv. Catalanii au mari probleme de lot! Situaţie similară şi la Sevilla

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2021, 13:08

Focar de Covid-19 la Barcelona. Încă trei jucători au fost testaţi pozitiv. Catalanii au mari probleme de lot! Situaţie similară şi la Sevilla

Gavi are Covid-19 şi a intrat în izolare

Profimediaimages

În condiţiile date, antrenorul Barcelonei nu se poate baza pe şapte fotbalişti. Cu toţii sunt în izolare şi vor lipsi în următoarea perioadă de la antrenamente. Aceştia vor lipsi cel puţin la meciul cu Mallorca, programat pe 2 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forcar de infecţie cu coronavirus la Barcelona

Jucătorii Ousmane Dembele, Umtiti şi Gavi au fost testaţi pozitiv cu Covid-19 după ultimele teste PCR făcute la echipă. Jucătorii sunt în stare bună şi s-au auto-izolat acasă. Clubul a raportat aceste cazuri autorităţilor„, se arată în comunicatul oferit pe site-ul oficial al clubului.

Zilele trecute au mai fost depistaţi cu coronavirus Dani Alves, Jordi Alba, Lenglet şi Abde Ezzalzouli. În condiţiile date, Xavi va avea mari dificultăţi în a alcătui primul 11. Barcelona încheie anul pe poziţia a 8-a în La Liga. Catalanii au cu 18 puncte mai puţin decât liderul Real Madrid, dar au şi o restanţă de disputat.

Citește și:

Sunt probleme şi la Sevilla. Clubul a anunţat trei cazuri de infectare cu coronavirus în lot, la testele PCR efectuate de jucători după întoarcerea din vacanţă, informează mundodeportivo.es.

Clubul andaluz a dat publicităţii un comunicat, în noaptea de marţi spre miercuri, după primul antrenament şi după ce au sosit rezultatele testelor PCR, efectuate înainte de sesiunea de pregătire. La antrenamentul după vacanţă, jucătorii s-au pregătit individual, ca în primul val al pandemiei de Covid-19.

Reclamă

Sevilla a precizat că jucătorii infectai sunt izolaţi în casele lor, aşa cum prevede protocolul sanitar şi că sunt asimptomatici. e asemenea, clubul Mallorca a anunţat şapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei membri ai staff-ului şi patru jucători.

Sevilla joacă, luni, în deplasare, cu Cadiz, iar Mallorca, duminică, pe teren propriu, cu FC Barcelona, în etapa a XIX-a a LaLiga.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Şapte jucători ai Barcelonei au Covid-19
  • Probleme din cauza pandemiei şi la Sevilla

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și