Închide meniul

Fotbalistul făcut „prost” de Leo Messi la Cupa Mondială a prins transferul carierei! Unde va evolua atacantul olandez

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 ianuarie 2023, 16:37

Fotbalistul făcut prost” de Leo Messi la Cupa Mondială a prins transferul carierei! Unde va evolua atacantul olandez

Wout Weghorst a fost împrumutat de Manchester United

Profimedia

Fotbalistul făcut „prost” de Leo Messi la Cupa Mondială a prins transferul carierei. Wout Weghorst a fost împrumutat de Manchester United și va evolua în Premier League până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezul de 30 de ani a fost implicat într-un scandal cu Messi la Mondialul din Qatar. „La ce te uiţi, prostule?”, îl întreba decarul „pumelor” pe Weghorst, la finalul meciului dintre Olanda și Argentina.

Fotbalistul făcut „prost” de Leo Messi la Cupa Mondială a prins transferul carierei

Porivit BBC, Weghorst s-a înțeles cu Manchester United și va fi împrumutat pe Old Trafford până la finalul sezonului. Legitimat la Burnley, atacantul a fost împrumutat în Turcia, la Besiktas, pentru prima parte a sezonului.

Evoluția foarte bună de la Cupa Mondială l-a adus pe olandez pe „radarul” celor de la United. Oficialii clubului englez nu au stat pe gânduri, mai ales că lui Ten Hag îi lipsește un atacant, după despărțirea de Cristiano Ronaldo.

Potrivit aceleiași surse, Wegworst ar putea debuta chiar în derby-ul orașului Manchester. Sâmbătă, de la ora 14:30, United și City se vor întâlni pe Old Trafford.

Reclamă

Pentru Besiktas, olandezul a înscris 8 goluri și a oferit 4 assisturi. La Mondialul qatarez, Weghorst reușea un meci extraordinar în sfertul de finală cu Argentina. Înscria de două ori și trimitea meciul în prelungiri.

Lionel Messi, reacție incredibilă după Olanda – Argentina: „La ce te uiți, prostule?

Lionel Messi a avut o reacție incredibilă la finalul meciului Olanda – Argentina, scor 2-2 (3-4 d.l.d), din sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022. Starul „pumelor” a răbufnit la adresa autorului „dublei” rivalilor, Wout Weghorst.

Chiar atunci când a intrat în direct pentru a oferi primele declarații, după calificarea Argentinei, Messi și-a ieșit din minți. L-a jignit pe Weghorst în momentul în care atacantul lui Beșiktaș s-a apropiat de el.

Reclamă 4 / 0/3

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”, a spus Messi.

Jurnalistul Ricardo Rosety a dezvăluit că conversația aprinsă între cei doi a continuat și după finalul interviului, dar nu a escaladat.

„Discuțiile dintre Messi cu Weghorst, din timpul jocului, au continuat pe tunelul dinspre vestiar. Cu această imagine a început interviul de la televiziune. Olandezul a vrut să se apropie de Leo, dar nu a vrut să vorbească. Kun și Lautaro au încercat să facă puțină pace”, a spus Rosety, potrivit marca.com.

După ce s-a calmat, starul lui PSG a venit cu lămuriri. L-a atacat și pe selecționerul Olandei, Van Gaal.

„Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. A început să provoace, să se ciocnească de noi, să ne spună lucruri și cred că așa ceva nu face parte din fotbal. Eu respect pe toată lumea, dar îmi place ca și ei să mă respecte. Cred că antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi”, a precizat Messi.

Lionel Messi a contribuit din plin la victoria Argentinei. A reușit un gol și o pasă de gol fabuloasă. Mai mult, a fost și cel care a executat cu succes prima lovitură de departajare a „pumelor”.

Reclamă
Recomandări
  • Manchester United l-a împrumutat pe Wout Weghorst

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și