Închide meniul

Fotbalul din Franţa, dat total peste cap. Nicio echipă nu va retrograda din Ligue 1! Se caută o soluţie salvatoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2020, 15:32

Fotbalul din Franţa, dat total peste cap. Nicio echipă nu va retrograda din Ligue 1! Se caută o soluţie salvatoare

Profimediaimages

Decizie incredibilă luată în Ligue 1

Amiens şi Toulouse au primit un ajutor nesperat, dar misiunea conducătorilor Federaţiei şi Ligii este una extrem de dificilă. Trebuie să găsească soluţii pentru a le face loc şi echipelor care trebuiau să promoveze din Ligue 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haos total în Ligue 1

Campionatul Franţei a fost primul care, din cauza pandemiei, a fost suspendat definitiv. Decizia a fost luată pe 30 aprilie şi a fost contestată dur de mai multe echipe din Ligue 1. PSG a câştigat titlul, după numai 27 de meciuri disputate, iar Olympique Lyon a ratat prezenţa în cupele europene. Preşedintele echipei lui Ciprian Tătăruşanu, dar şi conducătorii de la Amiens şi Toulouse au contestat hotărârea.

"Consiliul de Administraţie al Ligii nu a putut, în termeni legali, să decidă retrogradarea ultimelor două clasate. Din moment ce există o convenţie a Federaţiei Franceze de fotbal potrivit căruia limita maximă este de 20 de echipe, e nevoie să fie semnat un nou acord", se anunţă, conform L'Equipe, în comunicatul autorităţilor.

Astfel, se doreşte schimbarea de urgenţă a sistemului competiţional. În următoarea ediţie din Ligue 1 ar putea participa 22 de echipe.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și