Închide meniul

FOTO. Fază virală în Leipzig – Bayern! Manuel Neuer a încercat să repare plasa ruptă cu un prosop

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 18:00

FOTO. Fază virală în Leipzig – Bayern! Manuel Neuer a încercat să repare plasa ruptă cu un prosop

profimediaimages

Manuel Neuer, protagonistul unui moment amuzant

Manuel Neuer a apelat la propriul prosop ca să repare plasa. Portarul german făcut un nod în zona "cu probleme". Jucătorul lui Bayern s-a arătat mândru de această "invenție".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre asistenți a râs când a văzut ce a putut să facă Neuer. În cele din urmă, plasa a fost reparată, iar jocul a putut începe.

Manuel Neuer, numărul 1 la Bayern Munchen

Chiar și la cei 35 de ani ai săi, Manuel Neuer încă mai inspiră frică în orice atacant. Portarul lui Bayern are 6 meciuri fără gol primit în Bundesliga, 2 în Champions League și 2 în Campionatul Mondial al Cluburilor.

Manuel Neuer a pus umărul din plin la "tripla" cucerită de bavarezi în stagiunea precedentă. De-a lungul carierei, Neuer a câștigat tot ce se putea: 2 trofee Champions League, Campionatul Mondial, 8 titluri în Bundesliga, 6 Cupe ale Germaniei. 

Reclamă

Portarul de 35 de ani este de 10 ani la Bayern Munchen. Bavarezii îl transferau de la Schalke, în 2011, pentru 30 de milioane de euro. De atunci, Neuer a adunat peste 400 de meciuri în tricoul lui Bayern. 

Manuel Neuer l-a lăudat pe Florin Niță

Manuel Neuer a venit în România cu naționala Germaniei, pentru duelul din calificările la CM 2022. Legendarul goalkeeper a avut o reacţie impresionantă la adresa lui Florin Niță, cel care a făcut meciul carierei împotriva starurilor lui Low.

"Cred că trebuie să închidem meciul mai devreme. Trebuia doar să înscriem al doilea gol, poate chiar şi al treilea, pentru a avea liniște pe final. Dar trebuie să îl felicit pe omologul meu, care a rezistat foarte bine!", a spus Manuel Neuer, citat de Kicker.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și