Închide meniul

Frank Lampard, aproape de o revenire spectaculoasă în Premier League

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 10:51

Reclamă
Frank Lampard, aproape de o revenire spectaculoasă în Premier League

Frank Lampard, aproape de o revenire spectaculoasă în Premier League

Getty Images

El încă nu a dat un răspuns celor de la Everton. Portughezul Vitor Pereira şi interimarul Duncan Ferguson au avut, de asemenea, cel de-al doilea interviu pentru post vineri, dar clubul a decis să se orienteze către Lampard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Everton l-a demis pe Rafael Benitez și îl vrea pe Frank Lampard

Rafael Benitez a fost demis în această lună, după ce a câştigat doar unul dintre ultimele sale 13 jocuri. Fostul antrenor al lui Liverpool a rezistat mai puţin de şapte luni în funcţie, iar echipa se află pe locul 16 în Premier League, la doar şase puncte deasupra zonei retrogradării.

Iniţial, Pereira părea pregătit pentru a primi postul după ce a avut discuţii „pozitive” şi a spus că oficialii clubului sunt „entuziasmaţi şti de ceea ce le-a propus”.

Dar fanii au protestat şi au apărut graffiti la sediul clubului din Goodison Park pe care scria „Pereira afară, Lampard înăuntru”.

Fanii lui Everton, împotriva șefilor

Şi miercuri seara, aproximativ 100 de fani au susţinut un protest la Goodison în legătură cu modul în care este condus clubul.

Reclamă
Reclamă

Şi fostul jucător, Wayne Rooney a fost, de asemenea, în competiţie pentru acest rol, dar a refuzat, deoarece vrea să rămână la Derby County.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și