Închide meniul

Frica de hoţi este mai mare decât cea de pandemie. Jucătorul care a plătit 22.000 de euro pentru a-şi lua un câine de pază!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2020, 14:54

Frica de hoţi este mai mare decât cea de pandemie. Jucătorul care a plătit 22.000 de euro pentru a-şi lua un câine de pază!

Instagram chaperonek9

Kieran Trippier şi-a cumpărat un rottweiler

Conform The Sun, Trippier a apelat la o firmă specializată şi a plătit nu mai puţin de 20.000 de lire sterline (n.r. 22.000 de euro) pentru un rottweiler. Anunţul a fost făcut chiar de cei care au dresat câinele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kieran Trippier şi-a luat măsuri de protecţie

"Bine ai venit în familia noastră, Kieran Trippier", se arată într-o postare de pe Instagram.

Jucătorul din La Liga a intrat într-o galerie selectă. Sume uriaşe au plătit pentru câinii lor şi Paul Pogba, Marcus Rashford, Jamie Vardy şi Raheem Sterling. 

Tot mai mulţi fotbalişti au ales să îşi apere familia după incidentul care l-a avut în prim plan pe Dele Alli. Internaţionalul englez a fost bătut şi jefuit în propria casă

Reclamă

Cei doi bărbați au fost înarmați cu două cuțite și au reușit să fure bijuterii și un ceas în valoare de 850.000 de lire sterline. Ei l-au lovit cu pumnul în față pe Alli, dar acesta a scăpat, din fericire, doar cu răni ușoare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și