Închide meniul

Gabriel Torje are de recuperat o sumă uriașă de bani! ”Și alți români au pierdut bani acolo”

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 8:18

  • Gabriel Torje are de recuperat 500.000 de euro
  • Torje a evoluat în 2017 pentru Karabukspor

Gabriel Torje are de recuperat o sumă uriașă de bani dintr-un fost contract. În 2017, mijlocașul ajuns la 33 de ani a evoluat la Karabukspor, grupare de la care are de recuperat peste 500.000 de euro, după cele 18 partide disputate pentru turci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu am niște probleme cu cei de la Karabukspor, unde am pierdut toți banii. Nu numai eu, și alți români. Nu doar că am muncit degeaba, dar am cheltuit de la noi din buzunar, chirii, mâncare, tot.

Echipa nu a mai avut drepturi la transferuri, după care i s-a luat puncte. S-a dus în liga a doua, a treia, iar acum a patra, la amatori. Este o discuție, dar dacă se va face o echipă nouă, se va face cu culori noi, cu nume nou. Nu este o echipă cu istoria Rapidului. Echipă nouă și datoriile s-au șters. Noi rămânem cu banii luați. Nu este normal, dar se mai întâmplă.

Reclamă

Gabriel Torje are de recuperat o sumă uriașă de bani

Noi ca jucători străini mergem la FIFA și ne cerem drepturile. În momentul acesta, FIFA a făcut pentru jucătorii de genul un fond de o anumită sumă și la finalul anului se dau din acei bani. Dacă ai probleme, iei ceva. Eu aveam o sumă foarte mare de la Karabuk. Dacă ajung să iau 20-30.000 e bine. Aveam mai mult de jumătate de milion de euro de la Karabukspor, fără banii mei din buzunar.

Noi când ne apucăm de fotbal, nu o facem pentru bani neapărat. Trebuie să jucăm cât mai mult din plăcere. Nu putem însă nici să pe stomacul gol. Este frustrant când cineva te păcălește. Când am plecat de acolo, mi-au zis că îmi dau în trei luni. Eu le-am zis să mi-i dea în opt luni, dar să mi-i dea. Și tot nu i-am mai văzut”, a spus Torje, citat de digisport.ro.

Reclamă

Gabi Torje s-a despărțit de Farul lui Gică Hagi

Gabi Torje a dat cărţile pe faţă după plecarea de a Farul. Mijlocaşul a dezvăluit că a purtat o discuţie cu oficialii formaţiei constănţene, prin care i s-a transmis că ar fi mai bine să plece.

Gabi Torje a dezvăluit motivul pentru care nu a mai continuat la Farul. Mijlocaşul de 33 de ani a declarat că nu i s-a transmis niciun motiv pentru care oficialii constănţeni au renunţat la serviciile sale, dar cu toate acestea, se declară fericit de faptul că a putut fi antrenat de Gică Hagi.

„A fost o discuție cu domnul Iașko, înainte de Crăciun. Mi s-a comunicat că ar fi ok să renunțăm și asta a fost tot. Nu mi s-a spus ceva în mod special, vreun motiv. (n.r. Nu cu Gică Hagi trebuia să vorbești?) Nu știu, eu am vorbit cu domnul Iașko. El m-a sunat, am pregătit toate hârtiile. Mi-am luat la revedere de la toată lumea la Constanța. I-am mulțumit domnului Hagi pentru modul în care s-a comportat cu mine cât am fost acolo, că m-a ajutat. Asta a fost tot.

Reclamă 4 / 0/3

Da, a fost o experiență plăcută, mai ales că m-am reîntâlnit și am lucrat cu Gică Hagi. M-am bucurat foarte mult. Îi mulțumesc pe această cale. Sper să aibă un retur de campionat și un play-off cât mai reușite, să câștige cât mai multe meciuri și să iasă campioni. Dacă ies ei campioni, ies și eu”, a mai spus Torje, pentru sursa citată.

Gabi Torje a semnat cu Farul în vară, imediat după ce a retrogradat istoric cu Dinamo. Mijlocaşul a bifat 17 partide pentru trupa lui Gică Hagi, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere trei assist-uri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de "morţi"
Liga 1 • 22 feb., 22:27
Prima reacţie a lui Torje, după ce şi-a înjurat un adversar de „morţi”: „Aşa e la fotbal, ne mai înjurăm. Mi-am cerut scuze!”
Scandal uriaş cu Gabriel Torje la Chiajna - Ceahlăul 1-2
Liga 2 • 22 feb., 22:02
Scandal uriaş cu Gabriel Torje la Chiajna – Ceahlăul 1-2: „Când înjuri de morţi e mai nasol!”
Gabriel Torje a anunţat unde va juca în 2024
Liga 2 • 18 ian., 15:16
Gabriel Torje a anunţat unde va juca în 2024: „Ăsta e obiectivul principal”
Gabi Torje, dezvăluiri despre momentul în care a pierdut 600.000 de euro
Fotbal • 25 oct., 20:58
Gabi Torje, dezvăluiri despre momentul în care a pierdut 600.000 de euro: „Nu sunt numai eu în situaţia asta!”
Un mare dinamovist anunţă că FCSB va lua titlul în Liga 1
Liga 1 • 9 oct., 14:06
Un mare dinamovist anunţă că FCSB va lua titlul în Liga 1: „Are prima şansă”