Închide meniul

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2024, 11:35

Reclamă
Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT

Balonul de Aur / Profimedia

Gala decenării Balonului de Aur 2024 va fi transmisă în format LIVE TEXT pe As.ro, de la ora 21:30. Theatre du Chatelet din Paris este, din noua, gazda galei decernării Balonului de Aur. Ediţia din acest an va fi ediţia cu numărul 68, primul câştigător fiind englezul Stanley Matthews, în 1956. Theatre du Chatelet este gazda ceremoniei încă din 2019, iar ediţia de anul acesta va fi organizată de France Football şi UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele favorit al premiului din 2024 este Vinicius Jr. Brazilianul vine după o săptămână în care a trecut foarte repede de la extaz, la agonie.

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30)

Mai întâi, brazilianul a fost actorul principal marţi seară, în duelul dintre Real Madrid şi Borussia Dortmund. După ce formaţia din Germania a condus cu 2-0 la pauză, Real Madrid a reuşit o nouă remontada în UEFA Champions League, iar brazilianul a fost autorul unui hat-trick.

Duminică seară însă, Vinicius şi colegii săi au revenit cu picioarele pe pământ. Barcelona s-a impus cu 4-0 chiar pe Santiago Bernabeu, la capătul unui meci perfect făcut de jucătorii lui Hansi Flick. Meciul de duminică seară nu schimbă însă cu nimic situaţia Balonului de Aur 2024.

Printre ceilalţi favoriţi la Balonul de Aur se numără Rodri (Manchester City), Jude Bellingham (Real Madrid), Dani Carvajal (Real Madrid) şi Kylian Mbappe (Real Madrid).

Reclamă
Reclamă

100 de jurnalişti din primele 100 de ţări din clasamentul FIFA votează la Balonul de Aur. Aceştia trebuie să aleagă 10 jucători din lista scurtă de 30 de jucători, care le oferă puncte: 15, 12, 10, 8, 7, 5, 4, 3, 2 şi 1. Jucătorul cu cele mai multe puncte câştigă Balonul de Aur.

Lista cu cei 30 de jucători nominalizaţi la Balonul de Aur

La gala decernării Balonului de Aur se vor acorda premii pentru cel mai bun jucător, cea mai bună jucătoare, cel mai bun portar, cel mai bun jucător sub 21 de ani, cel mai bun atacant, premiu acordat pentru acţiuni umanitare, clubul anului, antrenorul anului, antrenoarea anului.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:18

Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

13:59

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

13:32

Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep: „Mi-am făcut poză cu ea. Am avut mari emoţii”

13:28

Marius Şumudică, noi detalii despre modul teribil în care a fost tratat de fanii FCSB: „Să ajungi să te scuipe”

13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și