Închide meniul

Galatasaray – Barcelona 1-2 | Alexandru Cicâldău, prima reacţie după ce a pasat decisiv la golul turcilor: „Nu a fost cel mai important meci al carierei!”. Mesaj emoţionant pentru „Regele” Gică Hagi, care a fost în tribună

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2022, 23:32

Galatasaray – Barcelona 1-2 | Alexandru Cicâldău, prima reacţie după ce a pasat decisiv la golul turcilor: „Nu a fost cel mai important meci al carierei!. Mesaj emoţionant pentru „Regele Gică Hagi, care a fost în tribună

Alexandru Cicâldău, prima reacţie după Galatasaray - Barcelona 1-2

Hepta

Cicâldău a primit una dintre cele mai mari note în confruntarea în care a fost schimbat cu Moruţan, cu un sfert de oră înainte de final. Fostul jucător al Universităţii Craiova a avut o primă reacţie după ce s-a făcut remarcat împotriva starurilor lui Xavi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, prima reacţie după Galatasaray – Barcelona: „Acesta este target-ul meu”

Cred că am făcut o primă repriză perfectă, ținând cont și de adversar. Sigur este una dintre cele mai bune echipe din lume la ora actuală. A doua repriză să spun că a fost puțină oboseală, dar cred că această oboseală a fost pentru că ei țineau meci și pasau. Nu știu, am pierdut până la urmă, nu pot să spun că a fost cel mai important meci al carierei. Mă bucur că am fost titular și am dat totul să-mi ajut echipa, sunt sigur că vor mai veni astfel de momente.

Barcelona este renumită pentru posesia pe care o are, indiferent cu ce adversar joacă. S-a văzut și astăzi că au o posesie superioară. Acesta este target-ul meu, să joc cu asemenea echipe, să joc la un asemenea nivel. Sunt foarte fericit la Galatasaray, este primul meu an în afara României și trebuie să muncesc în continuare. M-a împins (n.r. – Jordi Alba), dar nu cred că se poate da așa ușor penalty„, a declarat Alexandru Cicâldău pentru sport.ro

Gică Hagi şi Gică Popescu au fost invitaţi speciali la meciul în care s-au întâlnit echipele pentru care au jucat şi au scris istorie. Cicâldău a ţinut să-i mulţumească „Regelui”.

Este foarte important, două legende ale ambelor cluburi. Domnul Hagi a și contribuit la cariera mea ca și fotbalist, îi mulțumesc. Fără el și fără academia lui, nu aș fi ajuns aici!”, a mai spus Cicâldău.

Reclamă

Internaţionalul român a fost debutat în fotbalul mare de Gică Hagi. Universitatea Craiova l-a transferat de la Viitorul în 2018 şi l-a vândut apoi la Galatasaray. 6.5 milioane de euro au plătit turci în conturile grupării din Bănie.

Reacţii fabuloase ale turcilor după pasa decisivă reuşită de Cicâldău

În minutul 28, Alex Cicâldău a executat perfect un corner, iar fundașul brazilian Marcao a punctat cu o lovitură perfectă de cap. Ter Stegen nu a avut nicio şansă! Ultraşii lui Galatasaray l-au ridicat în slăvi pe fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, care a jucat numai 11 minute în partida tur, încheiată 0-0.

Am făcut pace cu Cicâldău, cel pe care l-au criticat din cauza evoluţiilor sale de după ce a avut coronavirus. Bravo, ai centrat foarte bine ‘leul’ meu!„, a reacţionat un fan al lui Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

Cicâldău, să le arăţi şi coechipierlor tăi cum se execută un corner„, a postat un alt susţinător al grupării Cim Bom.

Cicâldău îi face bucăţi pe mijlocaşii tăi„, a glumit un fan, care i-a dat tag contului Barcelonei.

Alexandru Cicâldău este mai bun decât Pedri„, a fost un alt mesaj transmis imediat după golul reuşit de Galatasaray.

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona

Gică Hagi şi Gică Popescu au ajuns pe stadion pentru a asista la Galatasaray Istanbul – FC Barcelona. Cei doi s-au fotografiat în locul unde au scris istorie pentru turci, iar Popescu a postat fotografia pe reţelele de socializare.

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona. Cei doi s-au fotografiat pe stadion, iar Popescu a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Reclamă

Împreună cu Gică Hagi la Istanbul, pe Ali Sam Yen…Galatasaray – Barca„, a scris Gică Popescu pe reţelele de socializare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și