Închide meniul

Galatasaray – Goztepe 2-1 | „Împăratul” Terim, la picioarele „Zeului” Moruţan. Cuvinte uriaşe din partea legendarului antrenor pentru „Messi” din Istanbul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2021, 22:03

Galatasaray – Goztepe 2-1 | „Împăratul Terim, la picioarele „Zeului Moruţan. Cuvinte uriaşe din partea legendarului antrenor pentru „Messi din Istanbul

De ce au rămas, de fapt, Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău fără antrenor

Twitter Galatasaray Istanbul

Moruţan a marcat golul victoriei celor de la Galatasaray, după o acţiune fabuloasă. Alexandru Cicâldău i-a dat o pasă perfectă celui pe care turcii l-au comparat cu Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la Galatasaray cu greu şi-a putu găsi cuvintele după ce a văzut execuţia de extraterestru alui Moruţan. „Gol frumos, foarte elegant„, au fost cuvintele lui Fatih Terim după meciul uriaş făcut de Moruţan.

În a doua repriză, am creat mai multă presiune și am avut mai multe ocazii. Primul gol l-am marcat după o greșeală a portarului advers, apoi Moruțan a reușit un gol frumos, foarte elegant. La fel ca Alex Cicâldău, Moruțan a jucat mai bine în repriza secundă. Nu am câștigat alte jocuri pe care am fi meritat să le câștigăm, iar acum sunt foarte fericit pentru victorie. Jocul a fost pe placul meu, iar scorul ne-a mulțumit pe toți la final”, a declarat Terim.

Video AICI cu golul marcat de Olimpiu Moruţan. 

Olimpiu Moruțan, „Messi din Istanbul”

Galatasaray a fost condusă cu 1-0 de Goztepe la pauză, dar trupa lui Fatih Terim a întors scorul în repriza secundă. Galata a egalat prin Dervisoglu, în minutul 49, și a trecut în avantaj 7 minute mai tărziu, după o fază genială creată de românii Moruțan și Cicâldău.

Reclamă

Cicâldău i-a dat lui Moruțan o pasă senzațională, de 30 de metri, iar acesta a luat apoi acțiunea pe cont propriu. Fostul jucător de la FCSB a pornit din flancul drept, și-a ridiculizat doi adversari, în stilul lui Lionel Messi, și a șutat necruțător, pe jos, la colțul scurt.

A fost primul gol pentru Moruțan de când s-a transferat la Galatasaray de la FCSB. Reușita românului a adus o explozie de bucurie pe banca tehnică pregătită de Fatih Terim.

Olimpiu Moruţan, şef de galerie după Galatasaray – Goztepe 2-1

Olimpiu Moruţan a marcat primul gol pentru Galatasaray. Mijlocaşul român a primit o pasă perfectă de la Cicâldău, a driblat fabulos doi adversari şi a marcat golul prin care Galatasaray a câştigat partida cu Goztepe.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, Olimpiu Moruţan a sărbătorit alături de fanii extaziaţi ai turcilor. Românul a fost şef de galerie, iar imaginile au devenit virale.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și