Închide meniul

GALERIE FOTO | Real Madrid, Barcelona și Atletico s-au reunit. Cum au venit Messi și Sergio Ramos să se testeze pentru Covid-19

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2020, 11:32

GALERIE FOTO | Real Madrid, Barcelona și Atletico s-au reunit. Cum au venit Messi și Sergio Ramos să se testeze pentru Covid-19

Profimediaimages

Vidal a făcut testul pentru Covid-19

Cele mai importante echipe din Spania s-au reunit în plină pandemie. Starurile de la Barcelona, Real Madrid și Atletico s-au prezentat, încă de la prima oră, la bazele de antrenament. Polițiștii au fost pe poziții pentru a se asigura că regulile sunt respectate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au fost ținuți la distanță, fotografii au reușit să surprindă instantanee care vorbesc de la sine. Mulți dintre jucători au venit fără a avea mască de protecție.

Granzii din La Liga, pregătiți să joace fotbal în timpul pandemiei

Cei mai buni marcatori ai Barcelonei, Lionel Messi și Luis Suarez, au părut a fi extrem de relaxați în fața jurnaliștilor. Spre deosebire de ei, Antoine Griezmann și Sergi Roberto au venit echipați conform reglementărilor autorităților din Spania. 

Până să revină pe teren, jucătorii au trecut prin cabinetul medical. Cu excepția lui Dembele, toți jucătorii liderului din La Liga au fost testați pentru coronavirus. Aceștia au stat aproximativ 20 de minute în baza de pregătire Ciutat Esportiva.

Și jucătorii Realului au făcut testele pentru Covid-19. Primul care s-a prezentat la Valdebebas a fost Karim Benzema. A fost urmat de Nacho, Rodrygo, James, Bale, Marcelo și Carvajal. Masca a fost accesoriul nelipsit pentru Courtois și Toni Kroos. Nu de aceeași părere a fost și căpitanul Sergio Ramos.

Reclamă

La Atletico Madrid chiar antrenorul Diego Simeone a fost exemplu pentru jucători. Și-a luat toate măsurile pentru a nu risca să se infecteze. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și